Gezellig dat je er weer bij bent, bij deze nieuwe mama linkies linkparty! Wat zou ik het leuk vinden als je vandaag (of de rest van de week) 3 blogs van je eigen website zou willen delen. Tijdens deze regenachtige dagen kunnen we natuurlijk wel wat leuks te lezen gebruiken!

Favorieten van de vorige keer

Er waren de laatste keer niet zoveel deelnemers, daarom deze week maar 2 favorieten. Maar dat gaan we vast en zeker over twee weken weer helemaal goed maken, mits er genoeg leuke blogs gedeeld gaan worden!

11 Natuurlijke vijanden van moeders

Deze leuke lijst met natuurlijke vijanden van moeders, komt van Huisvlijt. De lijst is erg herkenbaar voor alle moeders denk ik. En daarom juist zo leuk!

10x Waarom moeder geen zin heeft om te werken

Voor mij is dit lijstje als thuiswerkende moeder maar deels herkenbaar, maar ik vind het erg leuk om te lezen. Want ik denk dat het voor veel moeders juist erg herkenbaar is. We hebben immers allemaal wel eens weinig zin om te werken.

Wat is een linkparty?

Bij een linkparty draait het om linken, je eigen blog onder de aandacht brengen en andere blogs leren kennen. Door middel van de widget helemaal onderaan de blog, kun je links naar je blogs delen en kijken tussen de eerder gedeelde blogs. Het draait om gezelligheid, bij elkaar langs gaan en elkaars blog leren kennen, net als op een feestje, daarom heet het een linkparty. Om de week kun je op MamaKletst terecht voor een linkparty.

Meedoen met de Mama Linkies

Iedere twee weken plaats ik een ‘Mama Linkie’. In deze mama linkie kun je elke link van je blog delen die maar wilt, er hangt niet een of ander thema aan vast. Een ‘Linkie’ kan nooit helemaal zonder regels, daarom heb ik er een paar opgesteld:

  • Maximaal 3 artikelen per blog toevoegen (Link naar het artikel, niet naar de homepage van de blog!)
  • Blogs mogen overal over gaan, je zit niet vast aan een of ander thema.
  • Volg mij op minimaal 1 social media kanaal
    Volg me op: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
  • Bezoek minimaal 2 blogs die meedoen aan de linkparty, dat is wel zo gezellig!

Die regels vallen best wel mee he? Meedoen kan door op de blauwe knop te klikken. Op die manier voeg je je links toe en kan het feestje beginnen. Veel plezier! Meedoen kan tot en met vrijdag 11 augustus 22:00 uur.

 Loading InLinkz ...
Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous P20 zonbescherming die 10 uur werkt
Next Tweedehands merkkleding

9 thoughts on “Mama Linkies #11

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Wardrobe essentials voor moeders

2 februari 2022
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten