De laatste week van de zomervakantie in midden Nederland is alweer voorbij. Na dit weekend beginnen de scholen weer. En ook Luuk zal vanaf dinsdag weer naar de peuterspeelzaal gaan. Ik vind het niet zo erg, op die manier kunnen we wat meer ritme in onze dagen en weken krijgen. En heb ik hopelijk ook weer wat meer de tijd om te werken. De back 2 school blogs schieten weer als paddestoelen uit de grond en ik vind ze heerlijk om te lezen. Dus ik ben benieuwd of er daar ook wat van gedeeld gaan worden in deze Mama Linkies. Nummer 12 alweer! Doe jij ook mee met de linkparty? 

De favorieten van de vorige keer

Wat werden er leuke blogs gedeeld deze keer. En wat is de Mama Linkies druk bezocht. Heel erg  gezellig! Natuurlijk heb ik ook weer favorieten uitgekozen uit die linkparty.

Mamachallenge 2: Het Regent – Het Vakantiekoffertje

Marguerita maakte speciaal voor de Mama Challenge hele leuke vakantiekoffertjes, om de kinderen mee te vermaken tijdens regenachtige dagen. En dat is zeker met de komende regenachtige dagen weer een heel goed idee. En moeten jouw kinderen ook aanstaande maandag alweer naar school, dan kun je deze koffertjes natuurlijk ook altijd nog voor de herfstvakantie maken.

MC17: 6 Activiteiten voor als het regent in de zomervakantie

Ook Fleur bedacht leuke activiteiten om te doen als het regent.

LEGO bouwinstructies kwijt | Online zoeken en downloaden

Marianne deed voor het eerst mee met deze linkparty en deelde gelijk een hele handige blog. Want wat kun je nou doen als je de LEGO bouwinstructies kwijt bent? Mijn jongens spelen nu nog niet met LEGO, maar zodra dit wel het geval is, weet ik zeker dat ik nog heel wat aan deze tip ga hebben.

Dagje uit: Dinosaurierpark Teufelsschlucht

Nicole ging met haar jongens naar Dinosaurierpark Teufelsschlucht. De foto’s laat ik maar even niet aan mijn kleine dino-fan zien. Maar dit wordt zeker een park waar we nog een keertje naartoe zullen gaan.

Ik had een makkelijke bevalling

Vriendin Marije en ik appen dagelijks urenlang met elkaar. Over onzin dingen, maar ook regelmatig over hele serieuze zaken. Over onze kinderen, relaties, maar bijvoorbeeld ook over de niet altijd even leuke dingen die we hebben meegemaakt. Bevallen bijvoorbeeld, maar vooral de periodes daarna. Marije is 5 weken te vroeg bevallen, maar had wel een makkelijke bevalling. En hoort daar veel vooroordelen over helaas. Ze schreef er een persoonlijke blog over, die ik jullie niet wilde onthouden.

Wat is een linkparty?

Bij een linkparty draait het om linken, je eigen blog onder de aandacht brengen en andere blogs leren kennen. Door middel van de widget helemaal onderaan de blog, kun je links naar je blogs delen en kijken tussen de eerder gedeelde blogs. Het draait om gezelligheid, bij elkaar langs gaan en elkaars blog leren kennen, net als op een feestje, daarom heet het een linkparty. Om de week kun je op MamaKletst terecht voor een linkparty.

Meedoen met de Mama Linkies

Iedere twee weken plaats ik een ‘Mama Linkie’. In deze mama linkie kun je elke link van je blog delen die maar wilt, er hangt niet een of ander thema aan vast. Een ‘Linkie’ kan nooit helemaal zonder regels, daarom heb ik er een paar opgesteld:

  • Maximaal 3 artikelen per blog toevoegen (Link naar het artikel, niet naar de homepage van de blog!)
  • Blogs mogen overal over gaan, je zit niet vast aan een of ander thema.
  • Volg mij op minimaal 1 social media kanaal
    Volg me op: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
  • Bezoek minimaal 2 blogs die meedoen aan de linkparty, dat is wel zo gezellig!

Die regels vallen best wel mee he? Meedoen kan door op de blauwe knop te klikken. Op die manier voeg je je links toe en kan het feestje beginnen. Veel plezier! Meedoen kan tot en met vrijdag 25 augustus 22:00 uur.

 Loading InLinkz ...
Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Zwangerschapskettingen, een mooi sieraad voor tijdens de zwangerschap
Next Babe, you got this – Een inspirerend boek voor iedere vrouwelijke ondernemer

1 thought on “Mama Linkies #12

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Dit zijn de redenen om bijles te nemen

27 januari 2022
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten