Het is weer vrijdag, bijna weekend en a.s. maandag starten ook de laatste scholen na de zomervakantie. Na de warme dagen afgelopen week, vind ik het persoonlijk niet zo erg dat het wat is gaan afkoelen. Kan ik mooi weer wat werk verzetten. Ook is het weer tijd voor een nieuwe Mama Linkies. In deze linkparty kun je 3 links delen naar je eigen blog. Doe je gezellig mee?

Geen favorieten

Bij de vorige linkparty waren er helaas maar weinig deelnemers. 1 om precies te zijn. En nu kan ik Nicole uiteraard wel heel erg bedanken voor het delen van de 10 basisregels voor schoonmaken in de keuken, wat ik uiteraard bij deze ook wil doen, maar iets te kiezen had ik natuurlijk niet!
Daarom zou het leuk zijn om vandaag en de rest van de week veel meer links te delen. En daar heb ik jou voor nodig!

Wat is een linkparty?

Bij een linkparty draait het om linken, je eigen blog onder de aandacht brengen en andere blogs leren kennen. Door middel van de widget helemaal onderaan de blog, kun je links naar je blogs delen en kijken tussen de eerder gedeelde blogs. Het draait om gezelligheid, bij elkaar langs gaan en elkaars blog leren kennen, net als op een feestje, daarom heet het een linkparty. Om de week kun je op MamaKletst terecht voor een linkparty.

Meedoen met de Mama Linkies

Iedere twee weken plaats ik een ‘Mama Linkie’. In deze mama linkie kun je elke link van je blog delen die maar wilt, er hangt niet een of ander thema aan vast. Een ‘Linkie’ kan nooit helemaal zonder regels, daarom heb ik er een paar opgesteld:

  • Maximaal 3 artikelen per blog toevoegen (Link naar het artikel, niet naar de homepage van de blog!)
  • Blogs mogen overal over gaan, je zit niet vast aan een of ander thema.
  • Volg mij op minimaal 1 social media kanaal
    Volg me op: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
  • Bezoek minimaal 2 blogs die meedoen aan de linkparty, dat is wel zo gezellig!

Die regels vallen best wel mee he? Meedoen kan door op de blauwe knop te klikken. Op die manier voeg je je links toe en kan het feestje beginnen. Veel plezier! Meedoen kan tot en met vrijdag 08 september 22:00 uur.

 Loading InLinkz ...
Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Huren of kopen? Wat is verstandig in onze situatie?
Next Loslaten

3 thoughts on “Mama Linkies #13

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Op campervakantie met kinderen

27 mei 2021
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten