Wat een linkparty ‘geweld’ de laatste tijd. Niet alleen kwam er twee weken terug een Mama Linkies online, maar vorige week mocht ik ook co-host zijn bij het Blogfeestje van Fleur, Janske en Esmeralda. Wat was het leuk en gezellig! Fijn om daar eens een onderdeel van te mogen zijn. Natuurlijk ga ik deze week ook weer blogs in het zonnetje zetten. 5 maar liefst! En ik zou het leuk vinden als je 3 links naar je eigen blogs zou willen delen in deze Mama Linkies #8.

Mijn 5 favoriete blogs van de vorige keer

Pokemon Pokeball taartjes

Fleur is echt een ster in het organiseren van themafeestjes. In andere Mama Linkies deelde ik ook al eens blogs van haar. Stiekem wil ik bij haar in de leer voor de eerste verjaardag van Maik. Deze Pokeball taartjes zijn ook ontzettend leuk. En makkelijk om te maken. Leuk voor een verjaardag van je kleine Pokemon fan.

De meest ondankbare taken als ouder

Deze herkenbare blog van Leonie over ondankbare taken als ouder vond ik erg herkenbaar. Vrijwel alle punten herken ik ook als een ondankbare taak namelijk. Moeder zijn is leuk, maar zeker als het huishouden je hobby al niet is, kunnen deze taken nog meer als ondankbaar gekenmerkt worden.

Het kopen van spullen maakt gelukkig?

Zeker in de fase waar ik nu in zit, merk ik dat spullen je helemaal niet gelukkig maken. Gera slaat met haar blog ‘Het kopen van spullen maakt gelukkig?’ dan ook de spijker op de kop. Wist je trouwens dat Gera ook fanatiek blogt op mijn nieuwe mama magazine MamaMag?

Van thuis naar het ziekenhuis: Uitgedroogd door de griep

Uitdrogen door griep gun je niemand. En al zeker kleine kinderen niet. Wij maakten het 2 maanden terug helaas zelf mee met Maik. En ook Linda zag haar dochter achteruit gaan door een “simpel griepje”. In ‘van thuis naar het ziekenhuis: uitgedroogd door griep‘ vertelt ze wat er is gebeurd. Ook Linda is trouwens blogger voor MamaMag.

Blognetwerken in Nederland: Het ultieme overzicht

In dit handige blognetwerken overzicht van Nicole, zie je allerlei verschillende blognetwerken waar je als blogger veel aan kunt hebben. Zeker wanneer je het bloggen serieus neemt en hier graag iets mee zou willen verdienen. Er stonden nog een paar netwerken bij die ik nog niet kende, dat maakt het artikel extra nuttig. Ken jij ze allemaal al?

Wat is een linkparty?

Bij een linkparty draait het om linken, je eigen blog onder de aandacht brengen en andere blogs leren kennen. Door middel van de widget helemaal onderaan de blog, kun je links naar je blogs delen en kijken tussen de eerder gedeelde blogs. Het draait om gezelligheid, bij elkaar langs gaan en elkaars blog leren kennen, net als op een feestje, daarom heet het een linkparty. Om de week kun je op MamaKletst terecht voor een linkparty.

Meedoen met de Mama Linkies

Iedere twee weken plaats ik een ‘Mama Linkie’. In deze mama linkie kun je elke link van je blog delen die maar wilt, er hangt niet een of ander thema aan vast. Een ‘Linkie’ kan nooit helemaal zonder regels, daarom heb ik er een paar opgesteld:

  • Maximaal 3 artikelen per blog toevoegen (Link naar het artikel, niet naar de homepage van de blog!)
  • Blogs mogen overal over gaan, je zit niet vast aan een of ander thema.
  • Volg mij op minimaal 1 social media kanaal
    Volg me op: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
  • Bezoek minimaal 2 blogs die meedoen aan de linkparty, dat is wel zo gezellig!

Die regels vallen best wel mee he? Meedoen kan door op de blauwe knop te klikken. Op die manier voeg je je links toe en kan het feestje beginnen. Veel plezier! Meedoen kan tot en met vrijdag 30 juni 22:00 uur.

 Loading InLinkz ...
Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Blogger dilemma tag
Next Living Arrows 25/52: Zomerfeest op de peuterspeelzaal

6 thoughts on “Mama Linkies #8

  1. Ik zie nu pas dat je me uitgelicht hebt en het volgende feestje is alweer aan de gang, oeps! Superlief, dankjewel. Het komt vast goed met de verjaardag van Maik, gewoon even Pinteresten ;-P Ik ga snel meedoen met nummer 9.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Op je boze bolletje allebei

20 mei 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten