Ik beken, ik ben een echte ekster. Als het glimt vind ik het leuk, als het sieraden zijn dan. Niet alleen ik heb daar een handje van, maar ook de man des huizes en zoonlief lopen heel graag met sieraden om. Ik was dus enorm blij dat ik van Kaya sieraden een echt mamakado mocht uitkiezen en het leukste is dat ik ook nog shoptegoed mag weggeven aan één van mijn lezers. 

Het viel nog niet mee om te kiezen. Ik wilde het liefst een hanger, omdat ik deze de hele zwangerschap kan blijven dragen. Bij een armband en zeker een ring is dat nog de vraag, want als ik net zoveel vocht ga vasthouden als bij de vorige zwangerschap, kan ik al gauw geen ringen en armbanden meer om. Maar wat is er veel keuze uit hele toffe hangers.

Uiteindelijk besloot ik voor een naamketting met daarop een stamboom en een blauwe geboortesteen te kiezen. Een stamboom (of wel een ‘family tree’) omdat dit in onze familie vrij veel betekenis heeft en natuurlijk draag ik graag de naam Luuk bij me. Ik koos voor de geboortesteen van de maand maart omdat Luuk in maart geboren is. En die was toevallig ook nog eens blauw.

Ik draag de ketting vol trots en voor de Kerstdagen dit jaar kan ik altijd nog een tweede hanger vragen met de naam van onze tweede spruit.

naamketting

Winnen?

Ben jij net als ik gek op mama sieraden, dan heb ik goed nieuws voor je. Ik mag namelijk shoptegoed voor KAYA sieraden weggeven t.w.v. € 35,00.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is hieronder in een reactie te laten weten dat je meedoet. Vergeet niet te reageren met een geldig e-mailadres. Om extra kans te maken mag je ook via Facebook reageren, ga hiervoor naar de MamaKletst Facebook pagina en reageer op het bovenste bericht over deze winactie.

Op woensdag 8 juni zal ik de winnaar bekend maken via Facebook, hou de pagina dus in de gaten!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous 19 weken zwanger
Next Weekoverzicht #92: Peuterspeelzaal en moe

11 thoughts on “Mama sieraden + winnen

  1. Oh leuk leuk…leuk!
    Ik doe mee, lijkt me leuk om ook zo’n soort ketting te hebben met de naam van mijn meisje erop.

  2. Wat leuk! Ik ben normaal niet zo van de sieraden met namen erop, maar ik heb al wel iets moois zien staan in de webshop. Ik doe graag mee :-).

  3. Wat een mooie ketting! Ik wil ook graag mee doen. Een ketting met de namen van mijn man en gezin zou ik graag bij me willen dragen. Volgende maand ben ik jarig. Dus wie weet? 🙂

  4. Wow super leuke actie heb hem ook al op de Facebook pagina zien staan. Heb al wat leuke armbandjes van Kaya sieraden en die bevallen heel erg goed voor mijn kleine meid zou heel leuk zijn om weer een keer bij ze te mogen shoppen.

    Ik doe dus heel graag mee met deze actie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #168: Mooi weer en naar het krijspaleis

21 februari 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten