Daar wil ik wel aan meedoen, dacht ik toen ik van het initiatief van Yvonne hoorde. Zij bedacht de Nationale Mamablogger Dag en deed een oproepje wie het leuk zou vinden hieraan mee te doen. Het idee is een bloghop. Alle 55 mamabloggers die meedoen linken naar degene voor zich en degene achter zich en zo kun je per blog doorklikken naar de volgende. En om het extra leuk te maken is er op iedere blog een winactie te vinden, speciaal voor deze dag. 

De blog voor mij: Gewoon iets met Loes

Het leuke aan een ‘bloghop’ als dit, is dat je nieuwe blogs leert kennen. Zo kende ik de blog van Loes helemaal niet voor ik besloot mee te doen met de mamablogger dag. Op Gewoon iets met Loes komen allerlei leuke DIY artikelen voorbij. Vol met inspiratie om zelf dingen te gaan maken. Haakpatronen, recepten, tips voor de inrichting van je huis, maar ook komen er persoonlijke artikelen voorbij, zoals bijvoorbeeld de foto weekoverzichten.

Welkom op MamaKletst!

De bedoeling van een bloghop is natuurlijk ook het leren kennen van nieuwe blogs. Nu weet ik zeker dat er vaste lezers op mijn blog zullen komen vandaag. Maar hopelijk zorgt de bloghop ook voor nieuwe aanwas. Speciaal voor hen wil ik graag even vertellen wie ik ben en wat er zoal voorbij komt op MamaKletst.

Ik ben Joyce, 28 lentes jong, de vrouw van Joost en samen hebben wij een zoon Luuk (2,5) en ik ben op dit moment bijna 34 weken zwanger van onze tweede zoon. De laatste loodjes dus en die zijn niet altijd even makkelijk. Ik werk in het dagelijks leven als gastouder en bouw websites voor (kleine) bedrijven. Maar bovenal blog ik. Vrijwel iedere dag komen er op MamaKletst artikelen online. Tenminste 1, maar soms ook meer.

Op MamaKletst lees je veel persoonlijke artikelen. Over mijn zwangerschap door middel van de wekelijkse zwangerschapsupdates, maar ik schreef al eerder ook over mijn buik. Die gaf ik namelijk bloot, inclusief striae en vetjes. Ik ben de bedenker van de blote mama buik rubriek en ruim een jaar lang hebben verschillende moeders wekelijks hun blote mama buik laten zien en hierover verteld. Daarnaast schrijf ik graag over mijn zoon Luuk en zijn avonturen.

mynametags

Winnen: Naamlabels!

Vorig jaar heb ik deze toffe naamlabels van My Nametags al uitgebreid gereviewd. Nog steeds gebruik ik de stickers regelmatig. Want wat zijn ze handig nu Luuk naar de peuterspeelzaal gaat. Ik plak ze in zijn jassen, op zijn tas, bekers en broodtrommeltjes en zie in een oogopslag waar zijn spullen gebleven zijn.

Jij maakt kans op een setje naamlabels. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is te reageren op het bericht over deze winactie op mijn Facebookpagina. En wanneer je onder deze blog reageert maak je extra kans. Heb je geen Facebook? Dan is een reactie onder deze blog voldoende. Iedere reactie telt, dus wanneer je op Facebook en onder dit artikel reageert, maak je extra kans.

De winactie duurt tot en met 24 september 2016. Daarna zal ik via mijn Facebookpagina en onderaan dit bericht bekend maken wie de winnaar is.

En nu naar… MamaMinke!

Dan is het nu tijd om je door te sturen naar de volgende blogcollega. Namelijk Minke. Minke blogt op MamaMinke en is mijn app vriendinnetje in onze groepsapp voor bloggers uit Midden Nederland. Minke blogt voor namelijk over geloof, kids en een hoop liefde. En heeft natuurlijk net als alle andere 54 bloggers ook een winactie online staan. Klik dus gauw door naar MamaMinke.nl en wie weet zie ik je hier gauw eens terug!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Waar word ik blij van?
Next Verzamelingen en obsessies

71 thoughts on “Mamablogger dag met 55 winacties!

 1. Ik vind het zo’n leuk idee, die Mamabloggers Dag. Jammer dat ik de afgelopen weken onder een steen heb gelegen en er dus te laat wat over hoorde haha. Ik klik nu meteen even door naar de blogs van Loes en Minke 🙂

 2. Mijn dochter Sterre kan een set naamlabels ontzettend goed gebruiken, want ze is altijd alles kwijt! Sterkte met je zwangerschap, de laatste loodjes wegen het zwaarst weet ik uit ervaring.

 3. Die labels zijn echt heel handig! Ik heb ze net aangeschaft voor ons dametje, maar ons heertje gaat binnenkort naar de opvang en kan ze dus ook prima gebruiken!

 4. Natuurlijk waag ik een kansje, super handig. Voor onze Bram hebben we iets soortgelijks ook dus ik doe gewoon mee voor ons buikmeisje

 5. Ik kan niet stoppen met bloghoppen, echt heel erg leuk!
  Doe graag mee met deze winactie. Voor mijn zoontje heb ik ze ook in gebruik erg handig alles voorzien van naam, zou ze nu graag willen gebruiken voor baby 2.0 😉 die begin november verwacht zal worden!

 6. Wat is dit een leuk initiatief!! Ik volg je al op FB maar leer zo idd nieuwe pagina’s en mamabloggers kennen! Naamlabels…zucht…je kunt er nooit genoeg hebben ;-). Onze bijna 6 jarige is echt een “spring in het veld” die geregeld zijn spulletjes vergeet, per ongeluk laat slingeren of soms zelfs gewoon echt kwijt is. Kortom, LABELEN staat hier hoog in het vaandel! Waag graag een kansje zodat we weer fijn een nieuwe set kunnen maken en weer even vooruit kunnen! Ik hop weer even verder naar de volgende…

 7. Zo leuk deze mama bloggers dag, al een paar nieuwe blogs tegen gekomen. U volg ik al weer een tijdje ook op FB en nog steeds met veel plezier 🙂
  Wat leuk die naamlabels en ook handig, maak er graag een kansje op 🙂

 8. Lijkt mij handig die naamlabels! Ik heb ze nog niet voor mijn kinderen, maar soms zou het heel handig zijn. Op het KDV worden regelmatig schoenen en jassen verwisseld …

 9. Wauww ook weer zo’n leuke blog! Was hier nog niet eerder geweest maar ga je zeker volgen hoor. Tevens doe ik graag mee met de winactie. Kan deze stickers goed gebruiken.

 10. Ha Joyce, ik sla (de leuke!) winactie over want ik heb zelf nog wat labels voor Mila, maar ik wilde wel weer even ‘langshoppen’. Sterkte met de laatste loodjes en tot blogs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Gastbloggers gezocht!

4 februari 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten