Een mamaketting van Lovy • MamaKletst
Lifestyle

Een mamaketting van Lovy

Tegenwoordig draag ik niet zoveel sieraden meer. Met grijpgrage babyhandjes, ben ik veel te bang dat het kapot gaat. Maar nu Maik steeds beter begrijpt dat hij er niet aan moet komen, durf ik het toch wel weer aan. En in samenwerking met Lovy ontving ik een hele mooie mamaketting van echt zilver, met daarop de eerste letters van de namen van de jongens.

Sieraad zonder namen

Ik heb al wel eens een mamaketting gekregen met daarop Luuk’s naam. Nu Maik er is, moest er natuurlijk nog een andere voor in de plaats komen. Maar ik wilde er perse geen namen op hebben deze keer. Ik weet immers zelf wel hoe ze heten en niet iedereen hoeft gelijk de namen van mijn kinderen te weten. Daarom koos ik deze keer voor de eerste letter van hun namen. L & M. Niet te verwarren met het sigarettenmerk.

En wat krijg ik hier leuke reacties op. Mensen vragen regelmatig waar de letters voor staan en ook vinden ze het kettinkje zelf erg leuk.

Geen standaard ketting

Ik wilde liever geen standaard ketting. Een hangertje in hartjesvorm bijvoorbeeld. Want daar lopen al zoveel moeders mee rond. En bij Lovy kwam ik een heel gaaf ‘cross my heart’ kettinkje tegen, met een pijltje, met daaraan een bedeltje waar je letters in kunt laten stempelen. En naast pijltje hangt een heel klein hartjes bedeltje. Dit is nou echt een ketting die bij mij past. Stoer en toch lief tegelijkertijd. En op deze manier draag ik de jongens toch ook een beetje bij me.

Veel keuze en mogelijkheden

Er zijn heel veel verschillende dingen mogelijk bij Lovy. Zo bepaal je zelf welke tekst, letters en welk figuurtje erop het bedeltje gestempeld wordt. En je hebt er de mogelijkheid om verschillende sieraden zelf samen te stellen. Zodat je altijd iets eigens hebt, of iets persoonlijks weg kunt geven aan iemand anders.

Verzending

Het verzenden ging snel, zeker als je je bedenkt dat de sieraden met de hand gestempeld worden. En het kwam binnen in een heel mooi luxe sieraden doosje, waar de ketting in zat, met een mooi papiertje eromheen. Het voelt echt als een cadeautje. Ook is het verzenden bij Lovy heel goedkoop, namelijk maximaal € 1,95. Daar kun je tenminste nog eens voor online bestellen!

Je kunt bij Lovy terecht voor heel veel mooie sieraden voor moeder en kind. En ook voor je baby kun je er goed terecht voor een leuk armbandje. Leuk om als kraamcadeau te geven bijvoorbeeld. En als je niet zeker weet wat je de kraamvrouw of de jarige kunt geven, kun je er natuurlijk ook altijd voor kiezen om een cadeaubon te kopen, zodat ze zelf iets leuks uit kan kiezen.

Draag jij zelf ook een mamasieraad en ken je Lovy al?

Artikelen kunnen affiliate links bevatten. Als je hierop klikt en je koopt iets in de betreffende webshop, krijg ik hier een klein percentage van en het kost jou niets extra's. Wil je hier meer informatie over? Lees dan de disclaimer.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Nicole Orriëns
  8 augustus 2017 at 08:53

  Nee, ik draag geen mamaketting. Jouw ketting is zeker erg mooi. En ook leuk dat zo beide kinderen vertegenwoordigd zijn.

 • Reply
  Inge | Liefde voor Amerika
  8 augustus 2017 at 08:58

  Echt een erg mooie ketting. Daar zal je veel plezier van hebben 🙂

 • Reply
  Gerdi
  8 augustus 2017 at 14:03

  Wat een mooie ketting! Ik vind de meeste mamasieraden zo overdreven of saai, maar deze is precies goed..
  Gerdi onlangs geplaatst…Mama Challenge | AankondigingMy Profile

 • Reply
  Rory
  10 augustus 2017 at 14:20

  Mooie ketting, ik denk dat die heel mooi bij je past. Ik ben iemand die graag sieraden draagt. Variërend van klein en fijn tot soms extreem ‘bling bling’. Qua mamaketting ben ik zo’n moeder die graag een (ieniemienie) hartje draagt met een kleine ‘M’ erin gegraveerd:D Binnenkort komt op mijn blog ook een heel ander soort ketting aan bod. Maar dat is nog even voor de toekomst.
  Rory onlangs geplaatst…Ik ga op (mini-)vakantie en ik neem meeMy Profile

 • Reply
  Caroline
  10 augustus 2017 at 22:31

  Wauw, wat een prachtige ketting! Lovy kende ik nog niet, maar ik sla de site zeker op voor in de toekomst.
  Ik heb zelf twee mamasieraden. Een ketting die ik vlak voor mijn zwangerschap kreeg van mijn moeder, met drie hartjes. We zaten toendertijd in een fertiliteitstraject. Het meest bijzondere aan de ketting, was dat ik hem kreeg op de dag dat onze zoon verwekt is, daar kom je dan achteraf achter.
  Mijn tweede ketting is een ketting die ik kreeg voor mijn eerste moederdag: eentje met wenszaadjes erin met de boodschap om vooral mijn dromen achterna te gaan.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Scroll Up