Vandaag begint in Midden-Nederland toch echt de zomervakantie. 6 weken heerlijke vakantie met hopelijk heel veel zonnige dagen en weinig stress. Ook ik ga hier natuurlijk van genieten. Helaas geen 6 weken lang, maar ik mag niet klagen, aan het eind van de zomer ga ik immers met zwangerschapsverlof voor maar liefst 16 weken. Maar wat betekent de vakantieperiode voor MamaKletst? 

Artikelen online

Gedurende de zomerperiode blijven er gewoon net als anders artikelen online komen. Ik ben hard aan het werk geweest om zoveel mogelijk in te plannen, zodat ik in mijn vakantie ook daadwerkelijk even toe kan komen aan vakantie vieren. Maar het ziet er naar uit dat er iedere dag tenminste één artikel online komt. En soms zelfs twee!

Niet alleen ik schrijf de artikelen, maar zoals je misschien al gemerkt hebt, schrijven er ook gastbloggers mee op MamaKletst. Ook zij hebben al artikelen aangeleverd om de vakantieperiode gelezen te blijven worden.

Aftellen naar mijn zwangerschapsverlof

Natuurlijk blijf ik niet alleen maar achterover leunen en uit mijn neus eten tijdens de vakantie. Ik ben stiekem al enorm aan het aftellen naar mijn zwangerschapsverlof. Over 9 weken is het namelijk al zover. Hoe ik het dan precies ga doen met artikelen inplannen en vooruit schrijven weet ik nog niet goed. Het is een beetje afhankelijk van hoe ik me voel en hoe de rest van de zwangerschap gaat verlopen. Hoe dat precies zal gaan, zal ik later nog beschrijven in een artikel. Wanneer ik daar zelf wat meer over weet.

Op vakantie

We gaan zelf ook nog op vakantie binnenkort. Een weekje vertoeven op een Franse camping. De eerste vakantie voor Luuk en onze laatste vakantie als gezin van 3. Ik ben heel erg benieuwd hoe dat gaat bevallen. MamaKletst is vanaf de camping volgens horen zeggen niet bereikbaar. Ik zal de boel dus flink los moeten laten en dat vind ik stiekem best wel een beetje spannend. Gelukkig heb ik back-up geregeld. Thea zal indien nodig inspringen en de nodige veranderingen toepassen. Vervelende reacties zal ze uiteraard ook verwijderen. Proberen mag, maar gezien wordt je toch, haha!

Voor nu rest me alleen iedereen een hele fijne zomer toe te wensen. Hopelijk blijf ik je zien op MamaKletst, al begrijp ik best dat je andere prioriteiten hebt als het heel erg warm weer is. 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Een gezond kind is niet vanzelfsprekend
Next Keuzes maken lastig? Nu niet meer!

4 thoughts on “MamaKletst in de vakantieperiode

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #32

30 november 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten