Hoewel ik graag zou willen dat iedere lezers al mijn blogs lees, weet ik dat het niet realistisch is. Ik lees op mijn favoriete blogs ook niet alle artikelen. Soms heb ik geen tijd, of een bepaald onderwerp spreekt me niet aan. Toch zou het jammer zijn om de echte parels te missen. Daarom ga ik iedere maand terugblikken op de 5 meest gelezen artikelen van de voorgaande maand. En deze keer komen er allerlei blote mama buiken in voor.

1. Blote mama buik van Daisy

20150414_160012

Met stipt op nummer 1 afgelopen maand is de blote mama buik van Daisy. Daisy had voor haar eerste zwangerschap een eetstoornis en vertelde hier openhartig over. Mensen vinden het duidelijk interessant om te lezen wat er in iemand omgaat die zo’n slecht zelfbeeld heeft.

2. Blote mama buik van Sanne

Ook op nummer 2 staat een blote mama buik. Deze keer de buik van Sanne. Sanne is nog maar 19 jaar, al moeder en doet ze een studie en volgt ze een stage. Daarnaast heeft ze ook nog haar hobby’s. Met recht een vrouw om respect voor te hebben.

3. Baby moment cards van HEMA

baby moment cards hema - www.mamakletst.nl

 

Het artikel over de baby moment cards is iedere maand weer 1 van de best gelezen artikelen. Niet omdat ik er zoveel naar link of doorverwijs (dat doe ik namelijk vrijwel nooit!), maar omdat ik hierop gevonden word op Google. Super leuk dus dat juist dit dan een veelgelezen artikel is. En logisch ook, want het zijn hele leuke kaarten.

4. Blote mama buik van Linda

20150327_170946

Ook Linda ging op de foto voor de blote mama buik rubriek. Linda heeft last van striae en is daar nog trots op ook. Het artikel werd gedeeld via Facebook en zodoende kwam het tussen de meest gelezen blogs van afgelopen maand te staan.

5. Mama challenge 2015

mama challenge

De mama challenge moet nog van start gaan, maar de introductie voor de mama challenge is in elk geval erg goed gelezen. Dat is te merken ook, want er gaan steeds meer mensen mee doen. Ik ben zo benieuwd naar alle verschillende blogs komende zomer. Doe jij ook al mee met de mama challenge?

Kende jij alle artikelen al? En als jij een blog hebt, wat is jouw best gelezen artikel van afgelopen maand? Spam je meest gelezen blog in het reactieformulier!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #52: Nieuwe telefoon, Toverflat en buitenspelen
Next Retro loopauto

5 thoughts on “Meest gelezen in juni

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Last minute knutselen voor Vaderdag

16 juni 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten