Houten blokken om op de foto te kunnen zetten. Waarmee je kunt aftellen tijdens de zwangerschap, of kunt optellen als je kindje eenmaal geboren is. Ik kocht mijn mijlpaalblokken bij Hip & Hout tijdens de zwangerschap. En ik vind ze zo ontzettend leuk! Dit is zeker geen gesponsorde blog. Maar het lijkt me leuk om eens wat vaker producten die ik zelf heb gekocht uit te lichten. 

De blokken zijn gemaakt van massief beukenhout en daardoor heel erg stevig. Ik zag de blokken al regelmatig via Instagram voorbij komen en vond het leuk om ze neer te zetten op het dressoir in de woonkamer, gedurende mijn zwangerschap. Op deze manier kon ik makkelijk zien hoeveel weken ik zwanger was. En zo was de wisseldag tijdens de zwangerschap ineens een beetje tastbaar.

De blokken zijn ontzettend leuk om te fotograferen bij je kindje om de leeftijd op dat moment te laten zien. Naast alle cijfers, kun je kiezen voor dagen, weken, maanden en jaren. Ook leuk om bij verjaardagen neer te zetten dus. Zelfs bij die van jezelf! En tijdens je zwangerschap kun je ze natuurlijk voor of naast je buik op de foto zetten om te laten zien hoeveel weken je zwanger bent op dat moment.

Voor Maik kocht ik ook nog eens de letters van zijn naam op blokken bij Hip & Hout. We gebruikten deze al bij de zwangerschapsshoot. Wat was het leuk om aan 1 iemand Maik’s naam al bekend te maken (aan Simone, de fotograaf). Verder hebben we de blokken pas na de bevalling neergezet. Ze staan al die tijd al op de rand van de box. Leuk ter decoratie.

Je kunt bij Hip & Hout terecht voor allerlei leuk speelgoed en accessoires van hout. Speelgoed camera’s, trouwborden, geboorteborden, noem maar op of het is er te vinden. En het is ook nog eens leuk geprijsd allemaal.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mijn 5 favoriete gerechten
Next De MamaKletst enquête

1 thought on “Mijlpaalblokken van Hip & Hout

  1. Ik vind die blokken zó leuk! Maar ik ken mezelf, ik vergeet ze gewoon te gebruiken. Ik heb die Milestones kaarten ook helemaal niet gebruikt voor Fons, dus die bewaar ik voor als baby 2.0 zich aan dient 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

New ink

21 oktober 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten