Mijn 10 favoriete baby verzorgingsproducten

1. Kruidvat luiers

Ik zweer echt bij de Kruidvat luiers, heb een paar proefverpakkingen Pampers gehad en ook Etos luiers geprobeerd, maar ik vind de Kruidvat luiers het fijnste.

2. Hema billendoekjes

Fijne doekjes waar mijn vinger niet steeds doorheen gaat en goedkoop! Je hebt al een 6-pak voor € 6,00.

3. Sudocreme 

Fijne creme om de billetjes mee in te smeren. Luuk heeft niet echt gevoelige billetjes, dus als het niet rood is smeer ik er niets op, maar zo heel af en toe gebruiken we een klein kloddertje van deze creme. We gebruiken nog steeds een proefverpakking hiervan.

4. Kruidvat haarlotion

Luuk heeft best wat haar en om het een beetje fatsoenlijk te borstelen en ervoor te zorgen dat het ook blijft zitten, gebruik ik de haarlotion van de Kruidvat. Een klein beetje maar, maar het ziet er gelijk leuk uit als zijn haren een beetje overeind staan.

5. Zwitsal schuimbad

Ruikt lekker en ik vind schuim in een badje altijd zo leuk!

6. Baby creme Kruidvat

Eventuele droge plekjes in Luuk’s gezicht smeer ik hier dun mee in.

7. Kruidvat Pure & Nature baby olie

Na een badje smeer ik Luuk hier een beetje mee in, vooral om droge plekjes op zijn benen te voorkomen. En hij vindt het heerlijk om gemasseerd te worden met deze olie.

8. Borstel met zachte haartjes van Dirkje Draak

Gekregen met mijn babyshower, dus ik heb geen idee of deze nu beter is dan een ander borsteltje, maar wij gebruiken deze dagelijks een paar keer.

9. Little monsters doekjes

Deze doekjes gebruik ik om een vies gezicht of handjes mee schoon te maken. We gebruiken ze nog niet zoveel, want een baby wordt met 4 maanden nog niet zo heel erg vies. Ik weet dus ook niet zeker waar ik deze vandaan heb. De Kruidvat of de Jumbo. 1 van de 2 in elk geval haha.

10. Nagelschaartje

Luuk’s nagels groeien zo snel, niet normaal! Zeker 3 keer per week moet ik zijn nagels knippen en ons nagelschaartje wordt dus veelvuldig gebruikt. Deze kregen wij van Joost zijn moeder, Joost’s nagels zijn hier vroeger ook mee geknipt.

Over het algemeen heb ik deze flesjes en spulletjes allemaal gekregen tijdens de babyshower die ik in februari had. En omdat we per keer maar zo weinig gebruiken is alles nog voldoende op voorraad. Wel ben ik echt dol op de Zwitsal producten vanwege de geur. En aangezien we zo lang met de flesjes doen, worden ze langzaam aan vervangen door meerdere gele tubetjes en flesjes.

Wat zijn jouw favoriete babyproducten?  

3 gedachten over “Mijn 10 favoriete baby verzorgingsproducten”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten