Dit vind ik altijd erg leuk om bij andere bloggers te lezen, want wat vinden zij nou lekker om te eten? Het zorgt altijd voor nieuwe inspiratie voor het avondeten. Maar wat zijn nou mijn 5 favoriete gerechten? Ik heb ze voor je op een rijtje gezet.

Pasta met spinazie

Ik ben een echte pasta liefhebster en schreef al eens een artikel met het recept van onze favoriete pasta met spinazie. Niet alleen wij vinden het lekker, maar Luuk smult er ook altijd enorm van.

Patat

Tja, ik vind patat erg lekker! In allerlei soorten maten. Vlaamse friet, mini friet, normale friet, krulfriet, raspatat. En dan het liefst met gewone ouderwetse snacks. Al vind ik een lekker stukje vlees en wat sla er ook heel erg lekker bij. We hebben overigens geen patatpan meer, uit zelfbescherming haha. Gelukkig eten we het dus niet zo vaak.

Malthanese spaghetti

Ik heb geen idee waarom het zo heet, maar zo noemt Joost het. Het is spaghetti met een zelfgemaakte saus. Hierin zit boursin, bosui, een potje asperges, gele paprika en ham. Het is een heerlijke maaltijd, boordevol groente.

Ouderwetse rode kool met aardappels

Dit eten we ook erg graag. Rode kool (met appel!), aardappels en een gehaktbal. Of visfrietjes (vissticks), omdat Luuk ze zo lekker vindt. Natuurlijk eten we er ook een bakje appelmoes bij.

Aardappel Anders bacon + ui

Ken je de website van Geertje al? Geertje maakt zelf alle knorr wereldgerechten na en doet dat inmiddels ook met de kant en klare pakjes en zakjes van Honig en andere merken. Zo ook de aardappel anders met bacon en ui. En wat een heerlijk recept is dat! We eten het heel erg graag thuis.

Dit is opdracht 18 van de 30 Day Blog Challenge. Met de 30 Day Blog Challenge NL, komen de 30 bovenstaande blogonderwerpen voorbij op MamaKletst. Niet in 30 dagen achter elkaar, maar wel in de komende maanden. Lees hier meer over de challenge.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #125: Skunk Anansie & Paw Patrol
Next Mijlpaalblokken van Hip & Hout

1 thought on “Mijn 5 favoriete gerechten

  1. Doet u mij het recept van de spaghetti van Joost maar, haha. Lijkt me heerlijk! Ik ga binnenkort maar eens wat gerechten van Geertje maken, want ik blijf maar watertanden als ik haar recepten voorbij zie komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Liefde voor de jurk

3 juni 2020
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten