De laatste jaren neem ik nog maar weinig de tijd om een film te kijken. Het is al sneller een aflevering van een serie, in plaats van 2 uur of langer naar een film te kijken. Toch is er één film die absoluut behoort tot mijn favorieten. En welke dat is? Dat vertel ik je in deze opdracht van de 30 Day Blog Challenge

Ik weet niet eens meer hoe jong ik was, toen ik deze film voor het eerst zag. Ik gok een jaar of 14, maar het kan ook dat ik iets ouder was. De film maakte direct de eerste keer al diepe indruk op me. En dat doet het nog steeds. De film heb ik inmiddels al minimaal 10 keer gezien. En toch blijft ie me elke keer weer boeien. De echte schrikreacties heb ik niet meer, want ik weet wat er komt op welk moment, maar het verhaal blijft ongelooflijk mooi.

Dragonfly

De vrouw van Dr. Joe Darrow overlijdt tijdens een medische missie in Venezuela. Joe stort zich volledig op zijn werk. Hij raakt ervan overtuigd dat Emily met hem in contact probeert te komen door middel van de bijna-dood ervaringen van patiënten op de afdeling waar zij werkzaam was. De mysterieuze libelles (vandaar de titel Dragonfly) die hem achtervolgen, herinneren hem aan haar.

De recensies online zijn niet altijd lovend over de film. Dat zou kunnen betekenen dat ik gewoon een slechte smaak heb wat films betreft, of die mensen weten niet waar ze het over hebben haha. Ik vind Kevin Costner de hoofdrol onwijs goed spelen. En ik kan het zelfs na de film al zeker 10 keer gezien te hebben, nog steeds niet droog houden op het eind van de film. De film heeft een verrassende wending aan het einde en ik denk zelf dat er maar weinig mensen zijn die dat moment koud laat.

Heb je de film nog nooit gezien? Dan is het zeker een aanrader! De film is ook te zien via Netflix.

Dit is opdracht 13 van de 30 Day Blog Challenge. Met de 30 Day Blog Challenge NL, komen de 30 bovenstaande blogonderwerpen voorbij op MamaKletst. Niet in 30 dagen achter elkaar, maar wel in de komende maanden. Lees hier meer over de challenge.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Blogdoelen voor 2017
Next Nieuwe overhemden voor Joost

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Groene babykamer – Inspiratie en 10x leukste accessoires

9 september 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten