Urenlang kan ik op Pinterest rondneuzen en verdwalen tussen duizenden mooie afbeeldingen. Niet alleen mooie foto’s, maar ook mooie quotes. Speciaal voor de 30 Day Blog Challenge zet ik 4 van mijn favoriete quotes op een rijtje. En natuurlijk vertel ik erbij waarom ze tot mijn favorieten horen.

Mislukken is zoveel leuker dan nooit proberen

Dit heb ik wel geleerd de afgelopen jaren. Als je iets echt wil, dan is het nooit weg om het te doen. Ik heb liever spijt van de dingen die ik wel gedaan heb, dan spijt van iets wat ik niet gedaan heb. En op die manier lukt het toch om een aantal jaar als zelfstandig ondernemer te werken. Super fijn!

You were born to be real, not to be perfect

Mooie Pinterest-like huizen op Instagram, ik zie ze dagelijks voorbij komen. En eerlijk? Ik droom wel eens van een huis dat helemaal spik en span is. Waar je geen kruimel op de grond ziet liggen en waar de mooiste meubels staan. Maar ja, zo ben ik helemaal niet, dus dat moet ik niet eens willen. Er spelen hier nu eenmaal dagelijks kinderen. Er liggen wel eens kruimels op de vloer en ik ga echt niet de hele dag met een poetsdoek rondlopen, ik heb wel wat beters te doen. Deze quote helpt me goed herinneren aan het feit dat het ook niet nodig is om perfect te zijn.

Do one thing every day that makes you happy

Op sommige dagen vergeet ik ook nog wel eens te doen waar ik gelukkig van wordt. Dan verdwijn ik helemaal in het opruimen van ons huis of een to-do list die ik (van mezelf) moet afwerken. Maar ik kijk veel beter op mijn dag terug als ik ook nog heb gedaan wat ik leuk vind. En dat kunnen al hele kleine dingetjes zijn.

All you need is less

Een quote die erg bij mij past momenteel, nu ik druk bezig ben met opruimen. Opruimen betekent bij mij afscheid nemen van veel spullen. Spullen die ik niet nodig heb, spullen die ik niet gebruik, spullen die ik niet meer nodig ga hebben of waar ik niet perse herinneringen aan heb. Minder spullen zorgen voor meer rust en maken dat ik makkelijker kan opruimen. Ideaal!

Wat is jouw favoriete quote?

30-Day-Blog-Challenge-NL-1

Met de 30 Day Blog Challenge NL, komen de 30 bovenstaande blogonderwerpen voorbij op MamaKletst. Niet in 30 dagen achter elkaar, maar wel in de komende maanden. Lees hier meer over de challenge.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Geen eigen kamer voor de baby
Next Vervroegd met zwangerschapsverlof

1 thought on “Mijn favoriete quotes

  1. Mooie quotes! Ik kan mezelf ook helemaal verliezen in Pinterest. Wat een mooie foto’s zie ik daar altijd voorbij komen. En ja, ik droom ook wel eens van een opgeruimd en superschoon huis. Tsja, zolang ik niet dagelijks een schoonmaakster in huis heb gaat dat dus echt niet gebeuren 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Squiz is genomineerd voor BIA

7 december 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten