De herfst is begonnen. En na zo’n regenachtige middag gisteren krijg ik er helemaal zin in om met een dekentje en een kop warme choco op de bank te duiken. Onder het genot van een goede serie natuurlijk. Hoe gek ik ook ben op de lente en de zomer, de herfst blijft ook erg fijn. De dagen worden korter en kouder. Maar daarentegen vult het huis zich weer met kaarsen, warmte en gezelligheid. Natuurlijk heb ik wat plannen voor deze herfst. Deze herfst bucketlist wil ik graag met jullie delen. 

Mijn herfst bucketlist - www.mamakletst.nl - mamakletst

 • Foto’s van Luuk maken tussen de herfstbladeren
 • Een lange wandeling maken door het bos met zijn drietjes
 • Paddestoelen fotograferen
 • Knutselen met herfstbladeren
 • Een cake bakken
 • Een pompoen uithollen voor Halloween
 • Ons 1 jarig geregistreerd partnerschap jubileum vieren
 • Minimaal 2 avonden per week lekker series kijken
 • 2 kussenhoezen haken

Wat wil jij echt nog doen deze herfst?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Inkijk vanaf de gallerij
Next Opening Primark Arnhem

17 thoughts on “Mijn herfst bucketlist

   1. Foto’s van Cayden maken tussen de herfstbladeren
    Een lange wandeling maken door het bos met zijn drietjes
    Een cake bakken
    Ons 1 jarig geregistreerd partnerschap jubileum vieren

    en nog andere dingen 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Unboxing: Ouders van Nu Zwanger box

9 augustus 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten