Nadat ik vorige week liet zien wat ik mocht ontvangen voor de Mamaswap kwam gelijk de vraag of ik mijn verzonden Mamaswap ook wilde laten zien. Natuurlijk wil ik dat! Bij deze dus mijn verzonden Mamaswap. 

Ik kende mijn Swapmama totaal niet. En heel eerlijk gezegd kon ik ook maar vrij weinig met de beschrijving en de steekwoorden die waren meegestuurd. Toch wilde ik er een persoonlijke swap van maken. Door twee verschillende fotoproducten met een foto van de dochter van mijn Swapmama erbij te doen.

Wat zat er in mijn verzonden Mamaswap?

 • 3 (oude) mama tijdschriften
 • Theezakjes Winterthee
 • Een teddybeer voor de dochter van mijn swapmama
 • Een zelfgehaakte slinger in de kleuren wit, mintgroen en grijs
 • Een sleutelhanger met daaraan een hanger met een foto, plus een hanger met de naam van de dochter van mijn swapmama
 • Een letterbak in hart-vorm
 • Een douchegel uit Frankrijk. Deze had ik nog liggen. Ik vind het zulk fijn spul!
 • 2 fotoblokken. 1 met een foto van de dochter van mijn swapmama en 1 met een mooie quote
 • Een kaars

verzondenmamaswap

Mijn swapmama vond de swap erg leuk. Dit was mijn allereerste swap en ik ga zeker proberen er de volgende keer meer creativiteit in te stoppen. De cadeautjes leuker in te pakken en er zo een nog leuker cadeau van te maken.

Ik heb er veel plezier van gehad om de swap te maken en was heel erg benieuwd naar de reactie. Een volgende keer doe ik zeker weer mee!

Deed jij mee met de Mamaswap? En wat heb je opgestuurd?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #44
Next Gelezen: Kompas van Isa Hoes

4 thoughts on “Mijn verzonden mamaswap

 1. Wat een leuke swap, leuk dat je het zo persoonlijk (mogelijk) hebt gemaakt, helaas was mijn ontvangen swap dat niet. Ik vind vooral die gehaakte slinger, en de kleurtjes ervan geweldig!

 2. Wat leuk dat je het persoonlijk gemaakt hebt. Ik vind die sleutelhanger heel erg leuk! Ik heb niet meegedaan, maar doe er momenteel wel eentje met Marieke van alittleblink.nl, gewoon omdat we dat leuk vinden, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Mijn favoriete film: Dragonfly

3 januari 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten