De eerste week van 2014 is alweer voorbij gevlogen, wat gaat de tijd snel! Hier mijn week in foto’s.

Weekoverzicht

Maandag 30/12 hadden wij een rustige dag, we genoten van een rustige avond bankhangen en ook Akira heeft daarvan genoten. Ze kwijlt eigenlijk nooit, maar was zo ontspannen aan het slapen dat er spontaan een hele sliert uit haar bek ging hangen haha. Dinsdag 31/12 waren we al vroeg op, Akira moest nog uitgelaten worden voor het vuurwerkgeweld zou losbarsten en ik had geen zin om in een lange rij voor oliebollen te staan. Akira gedroeg zich voorbeeldig de hele dag, is niet bang geweest en heeft niet geblaft naar alle harde klappen. Woensdag 1/1 Dat Akira echt niet bang was voor het vuurwerk bleek wel na middernacht, ze kwam gezellig naast ons staan op de bank om naar al het vuurwerk in de verte te kijken. Ideaal hoor, zo’n huis op 8 hoog, wat vuurwerk uitzicht betreft. We hielden een rustige dag en keken ‘s avonds naar de dart finale tussen van Gerwen en Wright, van Gerwen won! Donderdag 2/1 We hadden een 3D echo gepland staan en waren heel nieuwsgierig naar hoe onze kleine vent eruit zou zien. Helaas heeft hij alleen zijn mond en neus laten zien, hij ligt al zo laag met zijn hoofd in mijn bekken en ligt ook nog eens met zijn gezicht tegen de placenta aan te knuffelen, dat de 3D echo niet lukte. We kregen wel 1 foto mee gelukkig en daarop is duidelijk te zien dat onze vent sprekend op Joost lijkt. Ook schilderde Joost de babykamer af, terwijl ik met mijn moeder op pad ging voor laminaat en gordijnen. Vrijdag 3/1 had ik een hele lange werkdag. Van 7.00u tot 18:00u. Ik was gesloopt ‘s avonds, had last van maagzuur en een rusteloos lichaam. Slapen gaat niet goed meer en dat merk ik overdag, gelukkig was dit de laatste mega lange werkdag voor mijn verlof. Wel keken we op mijn werk lekker filmpjes en hielden een bankdag, lekker rustig. Zaterdag 4/1 ging ik ‘s morgens al vroeg met mijn moeder naar de Lapjesmarkt in Utrecht om stoffen te halen voor het bekleden van de wieg. Mijn stiefvader en Joost waren ondertussen al druk bezig met het neerleggen van de laminaat vloer in de babykamer. Eenmaal weer thuis zette ik samen met mijn moeder de meubels in elkaar en aan het eind van de middag was de basis van de babykamer af. Het kluswerk is klaar, de commode en de garderobekast staan. Ik kan eindelijk al die lieve kleertjes een plekje geven! Zondag 5/1 hield ik wasdag. De afgelopen twee weken heb ik wat achterstand opgelopen, dus er liggen flinke stapels met wasgoed te wachten om door de machine gehaald te worden. Verder probeer ik uit te rusten en op te laden voor een nieuwe week.

Lees ook: Weekoverzicht #3

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Hoi 2014!
Next Weekoverzicht #3: Ziek en oppassen

3 thoughts on “Weekoverzicht #2: Een nieuw jaar is begonnen

  1. Wat een drukke, maar ook heerlijke week! Akira is stoer! Mijn katten zaten onder de bank van angst en kwamen er pas weer onder vandaan toen wij ‘s nachts om 3u weer thuis kwamen haha.

  2. Wat een leuke site heb je! Ik ben via mcdid.nl hier terecht gekomen en ik blijf nog wel even plakken 😉 Ik volg je nu met bloglovin. Wat een super lieve hond hebben jullie zeg, ik ben gek op Rottweilers <3 En van harte met je zwangerschap! Zo'n 3D echo ziet er gaaf uit zeg..

    liefs Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Center Parcs Het Heijderbos

28 april 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten