Het is alweer zondagavond en dat betekent dat het tijd is voor de mijn week in foto’s blog. Ik ben de hele week een beetje ziekjes geweest, waardoor ik de energie niet had om verder te bloggen.

weekoverzicht

Van boven naar beneden en van links naar rechts;
Maandag 6/1 had ik een oppasmiddagje en zat lekker aan tafel met de kinderen te tekenen. Heerlijk zo’n rustige middag. Dinsdag 7/1 ging ik voor het eerst sinds tijden weer eens met de bus naar de stad (Utrecht). Alles was zo veranderd op het station, dat ik al verdwaald was voor ik een winkel had gevonden haha, maar het is gelukkig goedgekomen. Woensdag 8/1 We moesten al vroeg voor controle naar de gynaecoloog. Alles was gelukkig weer goed met de kleine man, mijn bloeddruk was ook goed en we mochten ook nog even naar binnen gluren met een echo. Omdat ik nogal wat darmklachten heb sinds het begin van de zwangerschap, werd er nu eindelijk wat voorgeschreven. Ik vertrok dus direct naar de apotheek om alles op te halen. Eind goed, al goed? Dat zou je denken! Maar de fijne bijwerkingen zorgden er wel voor dat ik mij behoorlijk ziek ging voelen… Zaterdag 11/1 De eerste gedecoreerde week in mijn spiksplinternieuwe Filofax agenda. Echte liefde! Vrijdag 10/1 Akira moest de hele week erg wennen aan het feit dat Joost weer aan het werk ging na 2 weken vakantie. En was duidelijk heel blij dat hij vrijdagavond weekend had. Ze lag, hoe groot ze ook is, lekker op zijn schoot te slapen. Lief! Donderdag 9/1 Na 2 lange dagen wachten, kwam vandaag mijn bestelde Filofax agenda binnen. Yes! Zondag 12/1 Vandaag maakte ik een lijst met alles wat we nog moeten/willen kopen voor de kleine ter wereld komt. Dat is nog een flinke lijst! We gaan dus gauw maar eens beginnen met al deze spullen te kopen om de lijst snel te laten slinken..!

Lees ook: Weekoverzicht #4

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #2: Een nieuw jaar is begonnen
Next Een grijze donderwolk

3 thoughts on “Weekoverzicht #3: Ziek en oppassen

  1. Denk dat dieren ook wel wennen aan t feit dat er iedere dag iemand thuis is en die gewoon missen als ze weer alleen zijn.
    Utrecht is niet mijn stad, ik ga soms wel eens de stad in maar blijf een beetje rond het CS om niet te verdwalen haha
    fijn weekend, Elise

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

DisneyNature Blue – En een dag naar Schiermonnnikoog

22 mei 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten