Stiekem ben ik best een beetje verslaafd aan Instagram. Mijn leven komt dagelijks in de vorm van foto’s voorbij en zo eens per week laat ik jullie in een blog zien wat ik zoal heb meegemaakt die week. Kijken jullie mee?

weekoverzicht

1. Luuk is een heerlijk ventje, hij slaapt lekker, drinkt goed, poept en plast. Maar hij slaapt vooral op mij. Soms wil ik mijn handen wel eens vrij en dus probeerde ik hem in de wieg te laten slapen op een shirt van mij. Dat werkte! Blijkbaar wil het ventje gewoon mijn lucht om zich heen. 2. Door de krampjes lag hij toch al snel weer boven op mij te slapen. 3. Op zijn buik liggen werkt het beste tegen krampjes. En hij begint al lekker naar mijn telefoon kijken, oh jee! 4. Dinsdagochtend waren wij voor de nacontrole in het ziekenhuis.

weekoverzicht

5. Terwijl de mannen dinsdagavond voetbal keken in de slaapkamer, lag ik lekker op de bank tv te kijken samen met Akira. 6. Luuk viel lekker in slaap tijdens het drinken, lekker ventje! 7. Ik maakte een collage met foto’s van Luuk welke ik heb gemaakt in april. Dit is natuurlijk maar een greep van de vele foto’s die ik van hem maak.. 8. We beginnen de ochtend met een flesje melk, voor we met papa samen boodschappen gaan doen.

weekoverzicht

9. En weer viel Luuk in slaap tijdens het drinken, er zit blijkbaar slaapmiddel in zijn fles! 10. Ik deelde deze foto van de May Baby Photo a Day Challenge. Aan het eind van deze maand laat ik jullie alle foto’s zien, als ik het volhou om elke dag de opdracht te fotograferen natuurlijk! 11. Luuk ligt klaar in zijn pyjama om te gaan slapen. 12. Afgelopen vrijdagochtend werd ik verrast met Luuk zijn eerste lach! Natuurlijk was ik te laat met het fotograferen van die eerste lach, maar bovenstaande foto komt erg dicht in de buurt. Je ziet in elk geval zijn pretoogjes goed.

weekoverzicht

13. Ik kan me niet voorstellen dat dit lekker ligt, maar meneer slaapt lekker verder met zijn hoofd op zijn vuist. 14. Terwijl ik Luuk in bad deed, maakte Joost wat foto’s van ons en van Luuk alleen. 15. Luuk knuffelt lekker met papa zijn hand. Zo leuk om te zien hoe die 2 op elkaar reageren! 16. Het was weer eens tijd voor een fles.

weekoverzicht

17. Ik schreef een blog over hoe ik veranderde van een sloddervos naar een poetsmiep. 18. Luuk was de hele avond onrustig, we keken ondertussen op ons gemakje voetbal en probeerden Luuk wat te troosten. Terwijl Hans Liberg met zijn drukke show op de tv tevoorschijn kwam, viel Luuk in slaap. Onvoorstelbaar in die herrie! 19. Vanmorgen lag Luuk nog even lekker verder te slapen bij ons op bed, lekker tegen mama aan, dat slaapt toch het fijnst! 20. Ik maakte een outfit of the day foto, dit pakje kocht ik gisteren bij de Zeeman en vind het hem zo leuk staan! Wel is het broekje al aan de korte kant, het ventje groeit als kool!

Volg je mij al op Instagram?

Lees ook: Weekoverzicht #5

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous De gelukkige huisvrouw
Next Wat ik niet mis aan zwanger zijn

2 thoughts on “Weekoverzicht #4: Wat is Luuk een lekker ventje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Menstruatieklachten verminderen; 7 tips om je beter te voelen als je ongesteld bent

19 december 2020
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten