Stiekem ben ik best een beetje verslaafd aan Instagram. Mijn leven komt dagelijks in de vorm van foto’s voorbij en zo eens per week laat ik jullie in een blog zien wat ik zoal heb meegemaakt die week. Kijken jullie mee?

1. Ik zocht wat foto’s  van Luuk uit, onder andere voor deze blog en kwam deze geweldige foto van zijn mooie wimpers tegen.  2. Luuk slaapt heel slecht alleen, hij slaapt ’s nachts altijd bij ons op de kamer in zijn wieg, of bij ons op bed, maar op de dag wil ik soms toch ook even het huishouden doen, toen ik meneer op zijn buik op mijn shirt in zijn ledikant neer legde, bleef hij maar liefst 4 uur achtereen slapen, heerlijk! Dat leek dus de truc te zijn, maar dat was maar eenmalig. 3. Ik zat model op een kappersschool voor een permanent, de kapster deed examen, dus het was extra spannend! 4. Het resultaat van een avondje kappersschool.

5. We aten lekker pasta met broccoli en kip, zo lekker! 6. Mijn favoriete drankje op dit moment. 7. Ik had eindelijk tijd om mijn armband af te maken, dit is een chunkarmband, met eigen gemaakte fotochunks. Ik verkoop ze ook, dus voor de liefhebbers; stuur me even een mailtje! 8. Luuk met zijn Sophie de Giraf. Hierover komt morgen een artikel online.

9. Oma (mijn moeder) kwam gezellig op visite en knuffelde lekker met Luuk. 10. Ik begon aan het zoveelste haakproject, ik ben benieuwd of ik deze wel af krijg. 11. Luuk lag lekker naast me te slapen, terwijl papa met wat collega’s aan het borrelen was. 12. Donderdagavond was er een RTL late night special, een ode aan het leven van Thé Lau. Hij is de zanger van The Scene en heeft kanker, dus stopt met optreden. Gelukkig geeft hij nog 1 afscheidsconcert deze maand en daar heb ik kaarten voor, dus dat wordt nog 1 keer het glas heffen met Thé.

13. Afgelopen vrijdag was het zover, het tweede seizoen van Orange is the new Black kwam online op Netflix. Ik heb direct de hele dag gekeken, Luuk had veel last van buikkrampjes, dus we gingen toch niet naar buiten. 14. Elke ochtend wordt Luuk stralend wakker, hij opent zijn ogen en is vrolijk, echt genieten! Nu had mini meneertje ook nog eens 8,5 uur doorgeslapen voor het eerst (normaal 6 tot 6,5 uur, dus ook niet slecht hoor!), heerlijk! 15. Luuk genoot van zijn fles en bereidde zich zo voor op een ochtend shoppen. 16. Mini meneer tussen de bh’s, haha tja, een bezoekje aan de Hunkemöller was echt nodig..

17. We gingen weer terug naar huis. Tegenover onze flat is een groot parkeerdek, met allemaal trappen, maar om met de kinderwagen van en naar de auto te komen moet je helemaal omlopen, een wandeling op zich. 18. Luuk in zijn nieuwe onesie van de C&A, wat een leuk pakje! 19. De zus van Joost kwam op visite en Luuk vond het reuze gezellig en lag lekker uit te buiken op haar schoot. 20. Visite, dus lekkers op tafel! Nomnomnom.

Op naar een nieuwe week, we hebben 2 bbq’s op de planning staan en natuurlijk speelt Nederland zijn eerste WK wedstrijd, dus dat wordt een feestweek!

Lees ook: Weekoverzicht #8

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Facebook pagina
Next Stapjes Vooruit

2 thoughts on “Weekoverzicht #7: Zomer!

  1. Met welke lens heb je die wimper foto gemaakt? Radler vind ik ook erg lekker! En die fotochunks zijn gaaf zeg.. Leuke week in het vooruitzicht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Milestone Turn Wheel Photo Cards

22 augustus 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten