Stiekem ben ik best een beetje verslaafd aan Instagram. Mijn leven komt dagelijks in de vorm van foto’s voorbij en zo eens per week laat ik jullie in een blog zien wat ik zoal heb meegemaakt die week. Kijken jullie mee?

1. Joost maakte zondag een lekkere lunch voor me, gebakken ei op een bolletje, nomnomnom! 2. Ik versierde mijn Filofax voor de nieuwe week en had net te horen gekregen dat ik voor mijn verjaardag meegenomen werd naar de Toppers door mijn broertje. Dat was dus een foto waard! 3. Luuk was 22 mei alweer 2 maanden oud en hier schreef ik maandag een blog over. 4. Elke ochtend als Luuk wakker wordt, gaan we samen even op bed liggen, ik zet mijn gekke stem op en Luuk brabbelt en lacht terug, heerlijk!

5. Ik maakte voor mezelf een hot choco met slagroom, gewoon omdat het kon, lekker! 6. Mijn kleine lachebek, wat is het toch een heerlijke vent! 7. We gingen voor de buiten uit op pad naar de winkels voor de ingrediënten van een bananenbrood, helaas had ik er teveel kokos doorheen gedaan, waardoor ik het niet lustte, dus hier ga ik nog eens een herkansing voor doen, smaakt het me dan wel, dan volgt er natuurlijk een blog met een recept! 8. Kleine man en ik knuffelen nog wat voor het slapen gaan.

9. Ik maakte lekkere banaan-ei pannenkoekjes. Super lekker! Hier volgt binnenkort een recept voor op mijn blog. 10. Dolle pret samen. Elke ochtend na de tweede fles (de eerste fles geeft Joost en dan slaapt Luuk lekker nog 3 uurtjes door!), leg ik Luuk voor me neer en hebben we een lekker speel uurtje, ik klets wat tegen hem af en ik krijg er de mooiste kreetjes en lachjes voor terug. Heerlijk om zo samen de dag te starten. 11. Na al dat gebrabbel is het tijd om weer te slapen en vooruit, dat mocht deze keer best lekker in mama’s armen, terwijl mama een film keek. 12. Ik kwam na een avondje werken in de slaapkamer en trof de heren zo aan. Waar moest ik nu slapen? In de wieg denk ik…

13. Afgelopen vrijdagochtend gingen we de weekboodschappen doen. Dat is zo fijn met Luuk in de draagdoek. Zo hou ik mijn handen vrij voor een winkelwagen en loop ik verder niemand meer in de weg dan anders, plus Luuk slaapt lekker tegen me aan ondertussen. 14. Ome Justin kwam langs, Justin is mijn jongere broertje en is stapelgek met en op Luuk. Hij haalt hoe jong Luuk nog is, nu al rare fratsen met hem uit haha. 15. Luuk vond al die aandacht prachtig en lachte breeduit. 16. Mijn broertje en Joost gingen mijn fietsband plakken, zodat ik ’s nachts vanuit het ene dorp naar ons thuisdorp kon fietsen, Luuk hield het goed in de gaten, maar goed ook. Dan kan hij het over een aantal jaar voor mama doen haha.

17. Ja hoor, we waren bij de toppers. Met bier! 18. Ons uitzicht, we zaten helemaal boven in de ArenA. 19. Zoals ik al zei, we zaten bovenaan. Broerlief stond met zijn rug tegen de betonnen wand bovenin. 20. Zo hoog zaten we dus. Brrr en dat met hoogtevrees. Maar wat was het genieten tijdens het concert. Heb zelfs een traan gelaten en staan hakken op de tribune.. Een avond met een lach en traan, ik hou ervan! Wat een fantastisch verjaardagscadeau! En die rode konen komen vooral van de hitte.

21. En dan wordt je wakker na een avond Toppers in Concert. De kleine man wilde een fles en gaf me zijn allermooiste lach (inclusief ondergespuugd pakje). Wat had ik hem ondanks de leuke avond toch gemist! 22. We gingen met de bus naar Utrecht me stadsjie, familiedag met de familie van mijn stiefvader (al beschouwen we elkaar inmiddels wel als echte familie). Oma was jarig en om haar geen onbenullige cadeautjes te geven besloten we met zijn allen om oma een onvergetelijke dag te geven door met zijn allen een rondvaart te maken op de Utrechtse grachten en daarna uit eten te gaan. Luuk ging natuurlijk ook mee en heeft van half 2 ’s middags tot half 12 ’s avonds met 2 tussenpozes voor een fles en een schone luier in de draagdoek liggen slapen. 23. Joost wilde Luuk ook wel eens dragen in de doek, maar was er na 10 minuten al klaar mee, hij kon er niet aan wennen, dus gaan we maar op zoek naar een andere drager voor papa. 24. Een onderonsje tussen Luuk en papa tijdens het steengrillen. Wat ben ik verliefd op die 2 mannen!

Lees ook: Weekoverzicht #7

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous V&D kinderkleding
Next Rondvaart door Utrecht

2 thoughts on “Weekoverzicht #6: Naar de toppers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

9 makkelijke bespaartips voor je gezin

20 juni 2019
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten