Net als in de herfst heb ik nu met de winter ook weer allerlei plannen. Mijn herfst bucketlist heb ik niet helemaal af kunnen strepen. Hopelijk gaat dat met mijn winter bucketlist wel lukken!

winterbucketlist

 • Eerste kerst vieren met Luuk
 • Een foto van Luuk voor de kerstboom maken
 • Een kerstfoto van ons als gezin maken
 • Het oude jaar feestelijk afsluiten en het nieuwe jaar feestelijk beginnen
 • Gastkindjes vinden voor mijn gastouderopvang
 • Geld besparen (hoe? Dat zie je begin januari!!)
 • Luuk’s eerste verjaardag voorbereiden
 • Naar de winteravond in de dierentuin
 • Alle foto’s van Luuk op de computer ordenen
 • Alle video’s van Luuk op de computer ordenen en er een lange video van maken
 • Zwemmen met Luuk
 • Mijn auto verkopen

En misschien bedenk ik me de komende drie maanden nog wel veel meer leuke dingen om te doen.

Wat zijn jouw plannen deze winter? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous DIY Kerstslinger
Next Weekoverzicht #35

3 thoughts on “Mijn winter bucketlist

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Jaaroverzicht 2016

31 december 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten