Het is zomer! Al zou je het met het grijze weer even niet zeggen. Hopelijk komen er nog genoeg warme dagen aan komende zomer. Net zoals de afgelopen seizoenen heb ik weer een bucketlist gemaakt met doelen die ik wil behalen deze zomer. Het ene doel is makkelijker te voldoen dan de ander, maar al met al zijn ze allemaal haalbaar.

Terugblik

Allereerst blik ik terug op mijn lente bucketlist. Wat heb ik allemaal kunnen afstrepen?

 • Luuk’s verjaardag vieren
 • De verjaardagen van mij en Joost vieren (waarschijnlijk in een keer, wel zo makkelijk)
 • Al het schilderwerk in huis af krijgen (de woonkamer is wel klaar)
 • Mijn zwangerschapsplakboek afmaken
 • Barbecuen
 • Cursus babygebaren doen
 • Mijn werkkamer uitmesten
 • Een lentefoto van Luuk maken
 • 5 kilo afvallen
 • (opnieuw) Starten met hardlopen
 • Een nieuwe outfit voor mezelf kopen
 • Een terrasje pakken

Al het schilderwerk afkrijgen is nogal een dingetje. In de woonkamer is alles klaar. Nu moet ik de gang nog afmaken. Maar ik ben al een heel eind, dus het is kwestie van doorpakken en afmaken. Het afmaken van mijn zwangerschapsplakboek is echt niet gelukt. De foto’s en het lege boek liggen nog onaangeroerd te wachten om ingeplakt te worden.

Een echte lente foto heb ik ook niet kunnen maken. Ik ben met Luuk niet een speciaal plekje tegengekomen waarbij ik dacht, ja, dat straalt echt lente uit. Jammer! 5 kilo afvallen is niet gelukt. Maar daar heb ik me inmiddels bij neergelegd. Het hardlopen pak ik binnenkort wel weer op. Voorzichtig aan, want ik ben veel te bang voor blessures.

Ik heb dus niet heel veel doelen kunnen afstrepen. Maar dat geeft niet!

Mijn zomer bucketlist

 • Een dagje weg met de trein naar een plek waar we anders nooit komen
 • Het schilderwerk in de gang afmaken
 • Fotoboek Luuk’s eerste jaar bestellen
 • Abonnement op Dierenpark Amersfoort verlengen en er minstens 2 keer naartoe gaan
 • Een nieuwe mamachallenge starten en afmaken
 • Naar het strand of een meer met Luuk
 • Daten met Gwen
 • Alle overtollige spullen in huis verkopen, of naar de kringloop en weggeefwinkel brengen
 • Naar de kinderboerderij
 • 5x een kaartje voor iemand op de bus doen
 • Uiteten met Joost
 • Naar de bioscoop met mijn schoonzus (als het niet te warm is)

Het zijn weer genoeg doelen om af te strepen de komende maanden. Het ene doel is lastiger dan de ander. Maar als ik het zo zie, zouden ze allemaal haalbaar moeten zijn.

Wat zijn jouw doelen voor komende zomer?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Gespot: Buurman & Buurman, Disney Vans & SafeDrive App
Next Blote mama buik van Daisy

11 thoughts on “Mijn zomer bucketlist

 1. Wat een leuke Bucketlist! Ik bedenk me nu net dat ik ook weer eens naar dierenpark Amersfoort wil 😉 wij hebben tot M’s derde jaar op zijn verjaardag vrij genomen om daar heen te gaan met familie. Goede herinneringen dus!

  1. Leuk he! Ik ben dol op de dierentuin. En Amersfoort is hier maar 15 minuutjes rijden vandaan. Al gaan we er nu zonder auto wat langer over doen 😉 Maar het zou zelfs te fietsen zijn als mijn conditie beter is 🙂

 2. Leuke doelen zeg! Ik heb een tijdje geleden een lijstje gemaakt met doelen voor dit jaar, maar daar staan nog veel dingen op die ik nog niet heb gedaan.

 3. Oh, ik ga ook eentje maken. Je hebt leuke punten die haalbaar zijn. Leuk idee om in de trein te stappen om ergens op een onbekend plek uit te stappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #72: Sint intocht en verbouwen

24 november 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten