Milestone Turn Wheel Photo Cards

De eerste mijlpalen van je kindje vastleggen is een echte must wat mij betreft. Daarnaast maakte ik van Luuk ook nog iedere maand een foto op een vaste datum. Zo konden we met zijn verjaardag in een soort fotocollage goed laten zien hoe hij was gegroeid in een jaar tijd. Foto’s maken samen met Milestone kaarten is vrijwel niemand onbekend. Maar al die losse kaarten in een doosje zijn soms toch ietwat onhandig. Daarom besloot Milestone Turn Wheel Photo Cards op de markt te brengen. Een kaart met de belangrijkste mijlpalen. Ik ontving een setje om Klaas goed op de foto te kunnen zetten. En ik mag ook een setje Turn Wheel Photo Cards weggeven.

Inmiddels heb ik volgens mij alle Milestone kaarten wel in huis. Voor de baby, maar ook om foto’s tijdens mijn zwangerschap te kunnen maken. Alleen ik moet toegeven, dat ik de kaarten vaak vergeet op de foto erbij te zetten. Daarom heb ik besloten ze erbij te plakken in de fotoboeken. Er is niet voor iedere zwangerschapsweek een Milestone kaart te vinden, waardoor het niet echt in mijn systeem komt te onthouden welke weken er wel een kaart is. En dat ‘probleem’ heb ik met de babykaarten ook een beetje. De kaarten liggen netjes op een stapel in het bewaardoosje en daardoor ben ik al snel het overzicht kwijt. Jammer!

Dat probleem heb ik met de Turn Wheel Photo Cards van Milestone dan weer niet. Deze kaart is ongeveer twee keer zo groot als de standaard milestone kaarten en in plaats van door een stapeltje verschillende kaarten te bladeren, is het bij de Turn Wheel Photo Cards een kwestie van het wiel draaien en alle verschillende mijlpalen komen voorbij.

leeftijd-milestone

Leeftijd

Een van de Turn Wheel Photo Cards is er om de leeftijd van je kindje vast te leggen. Op het draaiwiel staan de cijfers 1 t/m 12 en meer niet. Als illustratie is er een lieveheersbeestje gebruikt en er staan in pastelkleurtjes wat bloemen omheen. Less is more en ik vind dit echt een heel fijn kaartje om te gebruiken bij de maandfoto’s die ik hopelijk bij Klaas ook iedere maand weer ga maken.

mijlpaal-kaart

Milestones

Hoewel niet iedere mijlpaal op deze kaart staat, is de kaart met baby mijlpalen ook erg leuk. Op de bovenkant van de kaart staat ‘vandaag … voor de eerste keer’. En op de plek waar ik de puntjes heb neergezet, komt het draaiwiel met de volgende teksten:

 • Lachte ik
 • Liep ik
 • Stond ik
 • Zat ik
 • Kroop ik
 • Rolde ik

Natuurlijk staan er op de normale Milestone kaarten meerdere mijlpalen. Maar dit zijn wel de grootste in baby’s eerste jaar denk ik. Wat mij betreft dus prima en ik denk niet dat ik hier mijlpalen in ga missen. En anders gebruik ik alsnog de Milestone babycards.

Als illustratie bij deze Milestone Turn Wheel Photo Card staat een libelle, met ook daaromheen weer verschillende bloemen in pastelkleuren. Dat is fijn, want dan zijn de kaarten niet zo schreeuwerig op een foto.

Zwanger

Er is, net zoals bij de gewone kaarten, ook een variant voor tijdens de zwangerschap. Waarbij je de weken van je zwangerschap kunt bijhouden. Deze heb ik niet, want ik ben inmiddels de 30 weken zwangerschap al voorbij, dus veel zin heeft het niet meer om die kaart te gebruiken.

turn-wheel-photo-card

Leuk als kraamcadeau (of om te winnen)

Het leuke aan de Milestone Turn Wheel Cards vind ik toch wel de prijs. Voor € 9,95 per kaart heb je ze al. Daarom zijn de kaarten extra leuk om als kraamcadeau te kunnen geven. Of bijvoorbeeld tijdens een babyshower. Wil je ze zelf (nog) niet kopen, maar de kaarten wel hebben voor jezelf of iemand anders? Ik mag een setje van de babykaarten weggeven.

 • De babykaart met de maanden
 • De babykaart met de mijlpalen

Wil je kans maken op beide kaarten? Laat dat dan weten in een reactie hieronder en/of op het Facebook bericht. Je maakt extra kans als je ook via Facebook reageert. Vergeet niet om de pagina van MamaKletst te liken.

Meedoen kan tot en met maandag 29 augustus. Op dinsdag 30 augustus zal ik een winnaar bekend maken via mijn Facebook pagina.

6 gedachten over “Milestone Turn Wheel Photo Cards”

 1. Wat zijn ze leuk! Zelf ik het doosje met alle kaarten, maar vergat het ook vaak.

  Ik doe graag mee om ze te winnen voor onze gastouder, zij verwacht binnenkort haar 3e kindje.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten