Door Joyce van JoyFromJoyce.nl werd ik getagt voor deze leuke Mommy Scenario Tag. In deze tag worden 7 vragen gesteld over scenario’s waar je als moeder tegenaan kunt lopen. En dan is het natuurlijk aan jou om daar antwoord op te geven. Ik heb de antwoorden opgenomen in een video. En de vragen staan eronder.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.
Klik hier om je op mijn kanaal te abonneren.

De vragen:

1. Je kind wil niet eten, moet hij dan eten of geef je toe?
2. Je kind heeft een driftbui in de winkel. Wat doe je?
3. Je kind krijgt teveel cadeaus op zijn verjaardag. Bewaar je de cadeaus voor een later moment of breng je ze terug?
4. Je kind wil niet slapen. Geef je toe of ga je door tot hij slaapt?
5. Je hebt een afspraak en je hebt geen oppas. Neem je je kind mee?
6. Je hebt 20 minuten tot er onverwachts bezoek komt. Maak je snel het huis op orde of laat je het zoals het is?
7. Je bent in het park en een ander kind duwt jouw kind. Zeg je hier wat van?

Ik heb de tag aan Maike en Deirdre doorgegeven.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous 100 Happy Mama Days Challenge #1
Next Weekoverzicht #23

7 thoughts on “Mommy Scenario Tag

  1. Leuk om jouw antwoorden te horen! Ik heb hem binnenkort ingepland staan. Snel de winkel door met een driftbui ben ik wel benieuwd naar, Olivia blijfjt dan zeg maar liggen of rent weg, dan kom ik dus niet bij mijn boodschappen in de buurt 😉

  2. Pingback: Glim.org

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #74: Naar K’s Choice, winacties en kerstboom optuigen

8 december 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten