Na een hele drukke en stressvolle werkweek, had ik gelukkig in het weekend genoeg leuke dingen gepland om even stoom af te blazen. Ik ging naar de musical Anne en ging ’s avonds nog stappen met een vriendin. Het weekoverzicht van deze week. 

Foto 27-10-15 07 15 46

Bij een nieuwe week hoort een nieuw weekoverzicht, maar er kwamen meerdere blogs online. Om Instagram niet vol te spammen, plaatste ik een collage met de foto’s van vier verschillende blogs.

Foto 27-10-15 22 18 09

Op dinsdagavond ging ik naar de tattooshop om een afspraak te maken voor een nieuwe tattoo. Ik had niet verwacht snel terecht te kunnen, maar toch kan ik morgen al terecht. Inmiddels begin ik toch wel een klein beetje zenuwachtig te worden. Wat het is en waar het komt, zien jullie binnenkort.

Foto 29-10-15 07 06 10

Woensdagochtend begon ik onverwachts later met werken, waardoor ik lekker rustig met Luuk kon ontbijten. Dat was niet erg, ik had namelijk een enorm drukke werkweek en was daardoor al wat stiller online. Gelukkig is het nog maar een paar weekjes zo druk.

Foto 29-10-15 12 03 11

3 kids in de bolderkar en één lopend ernaast. Zo doe ik boodschappen tegenwoordig. De kinderen vinden het allemaal wel prima. We maakten er gelijk een mooie herfstwandeling van.

Foto 28-10-15 10 59 18

Luuk keek bij Thea zijn ogen uit. Thea heeft namelijk sinds kort een hamster. Luuk keek er met open mond naar.

Foto 29-10-15 16 29 59

Goh, waar zal Luuk zich toch verstopt hebben?

Foto 30-10-15 18 41 45

Vrijdagavond ging ik samen met andere gastouders die bij hetzelfde gastouderbureau zijn aangesloten uiteten bij een pannenkoekenrestaurant. Het was zo fijn om eens over struggles, maar ook hele leuke dingen van ons werk te kunnen praten. Sowieso is met volwassenen praten na een drukke werkweek erg fijn. Het etentje was voor herhaling vatbaar!

Foto 30-10-15 19 54 09

De pannenkoek met zalm die ik at. Het was heerlijk!

Foto 31-10-15 06 22 15

En zaterdagochtend ging, nadat ik de avond ervoor laat naar bed ging, mijn wekker (Luuk) alweer erg vroeg af. We kropen dus met een krentenbol op de bank om wat televisie te kijken.

Foto 31-10-15 07 54 16

En Luuk kreeg al snel zin in de gekkenbekkenshow.

Foto 31-10-15 13 23 17

Zaterdagmiddag ging ik met mijn moeder naar de musical Anne. Dit kreeg zij voor haar verjaardag van mij. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten, maar het was nog mooier en beter dan ik van te voren had gedacht.

Foto 01-11-15 04 53 10

’s Avonds ging ik uit met een vriendin. Al erg vaak afgesproken, maar het moest er nu toch echt eens van komen. Dat is gelukt. En hoe. Het is een avond voor in de boeken haha.

Foto 01-11-15 13 28 06

Zondag was ik katervrij (hoe is het mogelijk na zo’n nacht!) en manlief en Luuk waren op pad samen. Ik probeerde korte metten te maken met de puinhoop in huis. De puinhoop op deze foto was maar een schijntje van hoe het er in de rest van het huis uit zag.

Foto 01-11-15 13 50 46

Samen met de kinderen knutsel ik wat af. En ook deze werkjes waren inmiddels droog. Ik gaf ze een mooi plekje aan de deur. Nog maar even en dan gaan ze plaatsmaken voor Sinterklaas knutsels!

Foto 01-11-15 20 59 01

En ook deze foto vonden we nog van onze stapavond. Samen met de portier op de foto. Nou ja, dat zegt al genoeg over hoe onze avond was haha.

Lees ook: Weekoverzicht #70

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Little People in Beekse Bergen
Next Roos tattoo

4 thoughts on “Weekoverzicht #69: Musical Anne en stappen

  1. Haha doet mij aan the hangover denken, dat je op het eind van de film al die polaroids te zien krijgt met alles wat ze niet meer wisten te herinneren van de stapavond. Ik ben zelf ook benieuwd naar Anne trouwens, begrijp dat die snel stopt helaas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Mama Linkies #9

7 juli 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten