Hier is dan het eerste artikel van de 30 Day Blog Challenge. Hoewel er helemaal geen heel bijzonder verhaal of enorme manier van denken achter zit, ga ik toch vertellen hoe ik aan de naam van mijn blog ben gekomen zo’n drie jaar geleden. Wauw, drie jaar geleden alweer! Time flies when you’re having fun! 

Ik heb al eens eerder verteld dat ik al een jaar of 13 blog. Wat begon op web-streepje-log-punt-nl met allerlei zelfbedachte verschillende namen, werd uiteindelijk heel serieus met een eigen domein. Ik ga je niet vermoeien met de reden dat ik besloot dat domein te stoppen zes jaar geleden, maar ik miste het bloggen al snel. In de tussenperiode heb ik nog een tijdje op JoyceBlogt.nl geblogt, maar door problemen achter de schermen met een back-up, moest ik ook dat domein vaarwel zeggen.

En toen bleek ik zwanger van Luuk. De zwangerschap verliep niet heel erg soepel en ik begon het bloggen steeds meer te missen. Ik wilde weer een eigen website, waarop ik mijn verhaal kwijt kon en begon te brainstormen over een naam. Ik zou mama worden en ik wilde er een soort klets-blog van maken. Dus MamaKletst was al gauw bedacht. En toen die domeinnaam ook nog eens vrij bleek, had ik ‘m binnen no-time aangevraagd en was ik druk opzoek naar een leuke layout. De eerste blog op 8 december 2013 volgde al snel.

Er zit dus helemaal geen diepe gedachtegang achter de naam MamaKletst en de afgelopen 3 jaar heb ik ook wel eens getwijfeld aan de naam. Past een andere naam niet beter bij mijn blog? Maar als ik mijn twijfels daarover uitspreek naar sommige mensen, wordt me vaak direct al verteld dat ik niet eens aan een andere naam moet denken. MamaKletst past nu bij me en een andere naam hoeft mijn blog zeker niet beter te maken. Eigenlijk ben ik dus nog steeds heel erg blij over de naam en hier zal ik de komende jaren ook zeker nog blijven bloggen verwacht ik.

Hoe kom je aan de naam van jouw blog?

30-Day-Blog-Challenge-NL-1

Met de 30 Day Blog Challenge NL, komen de 30 bovenstaande blogonderwerpen voorbij op MamaKletst. Niet in 30 dagen achter elkaar, maar wel in de komende maanden. Lees hier meer over de challenge.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Lief! winterjassen
Next Geen eigen kamer voor de baby

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #143

5 juli 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten