Mijn Netflix night in met Fuller House

Kind op bed, een opgeruimd huis, geen werk meer dat afgerond hoeft te worden, languit op de bank en een haakwerkje op schoot. En wat ik dan ondertussen doe? Netflix kijken! Dat is mijn perfecte Netflix night in. En dit zou ik het liefste iedere avond wel willen. 

De laatste tijd schieten de vrije avondjes er een beetje vaak bij in. Ik ben te druk met andere dingen, of te moe om me op een leuke serie te kunnen focussen. Maar er is nog zoveel leuks te zien! Voor we Netflix hadden keken we regelmatig samen een hele serie weg op dvd. Flauwe series waar je niet zoveel bij hoeft na te denken, The Fresh Prince of Bel Air bijvoorbeeld. Ontzettend leuk, wekenlang hebben we het avonden achter elkaar gekeken. En via Marktplaats tikten we één van mijn all time favorites op de kop. Full House! Dit werd vroeger volgens mij op zaterdag uitgezonden. Ik keek het als kind al en vond het ontzettend leuk. De dvd’s vlogen er doorheen. En wat was het jammer toen het ineens was afgelopen.

Wat was ik blij toen er onlangs bekend werd gemaakt dat Netflix een vervolg serie ging maken. Namelijk ‘Fuller House’. Het huis wordt nog voller en waar eerste de “oude mannen” de hoofdrol op zich namen, is het nu de beurt aan D.J., Stephanie en Kimmy. De drie vrouwen gaan samen de kinderen van D.J. opvoeden en dat zal natuurlijk vast weer niet zonder slag of stoot gaan. Ook Danny, Jesse en Joey zullen regelmatig hun neus laten zien.

Fuller House is vanaf vandaag (26 februari 2016) te zien op Netflix. En ik ga ontzettend hard mijn best doen om mijn werk helemaal af te hebben vanavond en in een opgeruimd en stil huis lekker achterover te leunen op de bank. Om te genieten van mijn Netflix night in. Ik kijk er echt naar uit!

Hoe ziet jouw ultieme Netflix avond eruit?

4 gedachten over “Mijn Netflix night in met Fuller House”

 1. Eentje met zoute popcorn en een groot glas cola haha. Just like in the movies 😉
  Heb net twee afleveringen gezien, best leuk.. al zorgt t er wel voor dat ik de oude serie weer een keer wil zien!

  Beantwoorden
  • Yay! Nashville! Gelukkig wel, begon het een beetje te missen. Op het moment doet The Blacklist het ook heel goed en net Fuller House gekeken. Ik kreeg het alleen Nederlands nagesynchroniseerd, vraag me af of dit ook anders kan?

   Beantwoorden
 2. Oh yaaas, ik keek vroeger ALTIJD naar Full House, dus deze nieuwe variant wil ik ook zeker kijken. Ik kijk heel erg uit naar het nieuwe seizoen van House of Cards, dus mijn favoriete Netflix avond bestaat uit een debiel aantal afleveringen daarvan binge watchen haha 🙂

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten