Er zat me al een tijdje iets niet lekker op mijn blog. Het logo paste niet meer bij mij. Daarom werd het tijd voor een nieuwe. Maar hoe begin je daar mee. En haal ik zo niet juist het herkenbare van MamaKletst weg? Ik vond het maar lastig om de knoop door te hakken. Maar nu ik een nieuw logo heb, ben ik er enorm blij mee.

Het oude logo

Tja, het oude logo was alweer 2,5 jaar in gebruik. Een lange tijd voor mijn doen. Want meestal raak ik sneller uitgekeken op zoiets. Maar op de een of andere manier was de afbeelding herkenbaar. Het was een tekening van mij en Luuk samen. Maar mijn haar was ruim 2,5 jaar geleden nog een stuk korter dan het nu is en Luuk is natuurlijk al een tijd geen baby meer. En met de komst van Maik past het helemaal niet meer.

Een logo in dezelfde style?

Even heb ik eraan gedacht een logo in dezelfde style te maken. Maar dan met twee kinderen. Alleen stuitte ik daarmee op het volgende probleem. Hoewel MamaKletst wel echt helemaal van mij is, laat ik ook met grote regelmaat gastbloggers schrijven. En om dan een logo met daarop mij en mijn kinderen te hebben, vind ik toch niet zo passend. Daarbij heb ik ook nog geen mooie foto van mij en de kinderen samen (die moet ik echt gauw eens laten maken!), dus ik wilde het over een andere boeg gaan gooien.

Het nieuwe logo

Dit is ‘m dan! Een watercolor hart met in sierletters MamaKletst erop. Een hele andere kleur ook. Dat groen/blauwe was ik nu wel zat. Er is in het logo geen link meer te zien met maar 1 schrijfster. En dat is precies wat ik wilde. Ik heb het logo zelf gemaakt, na een rondje inspiratie op doen her en der, is dit het geworden. En jeetje, wat ben ik toch blij met het eindresultaat! Ik kan bijna niet wachten tot ik mijn nieuwe visitekaartjes met dit logo kan bestellen. Want tja, mijn oude kaartjes kunnen nu natuurlijk niet meer!

Wat vind jij van mijn nieuwe logo?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Het consultatiebureau – Wat vind ik er nou echt van?
Next In beweging met mijn nieuwe Fitbit

12 thoughts on “Nieuw logo voor MamaKletst

  1. Super leuk! Ik heb niet eens een echt logo. Dat vind ik wel jammer. Moet ik mij toch eens in gaan verdiepen. Zelf maken is een hele goede. Je hebt me wat inspiratie gegeven, thnx!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Radicaliserende kleuters. Een uitzondering?

9 september 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten