Na het succes van de Bespaar Linkies die vorige week zijn gestart op mijn en Sjoukje’s blog, leek het me leuk om in de tussenliggende weken, een Mama Linkparty te plaatsen. Mamabloggers, maar ook andere bloggers krijgen zo de gelegenheid hun blogs onder de aandacht te brengen. Een leuke manier van spammen!

Wat is een linkparty?

Bij een linkparty draait het om linken, je eigen blog onder de aandacht brengen en andere blogs leren kennen. Door middel van de widget helemaal onderaan de blog, kun je links naar je blogs delen en kijken tussen de eerder gedeelde blogs. Het draait om gezelligheid, bij elkaar langs gaan en elkaars blog leren kennen, net als op een feestje, daarom heet het een linkparty.

Meedoen met de Mama Linkies

Iedere twee weken plaats ik een ‘Mama Linkie’. Een ‘Linkie’ kan nooit helemaal zonder regels, daarom hebben we er een paar opgesteld:

  • Maximaal 3 artikelen per blog toevoegen (Link naar het artikel, niet naar de homepage van de blog)
  • Blogs mogen overal over gaan, je zit niet vast aan een of ander thema.
  • Volg mij op minimaal 1 social media kanaal
    Volg me op: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
  • Bezoek minimaal 2 blogs die meedoen aan de linkparty, dat is wel zo gezellig!

Die regels vallen best wel mee he? Meedoen kan door op de blauwe knop te klikken. Op die manier voeg je je links toe en kan het feestje beginnen. Veel plezier! Meedoen kan tot en met vrijdag 24 maart 22:00 uur.

Over twee weken licht ik mijn vijf favoriete blogs uit in een nieuwe Mama Linkies blog. Het zou dus zomaar kunnen dat jouw blog nog extra aandacht krijgt!

 Loading InLinkz ...

Vind je dit leuk? Volgende week komt er op mijn blog opnieuw een linkparty, met als onderwerp besparen. Het zou leuk zijn als je dan weer mee zou willen doen!

Rozen afbeelding komt van Shutterstock.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Samen slapen – Waarom wel!
Next Living Arrows 11/52: Jarig op de peuterspeelzaal

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Boektober

7 oktober 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten