Begin deze maand schreef ik het al, ik wil wat vaker tijd voor mezelf nemen. En hoe kan dat beter dan een avondje weg te gaan? Naar de bioscoop bijvoorbeeld, want dat doe ik de laatste jaren echt veel te weinig. Maar nu de nieuwe bioscoopfilm Lion draait, moet ik echt eens een avondje bios gaan plannen. En omdat meer moeders dat willen, mag ik twee kaartjes voor deze ingrijpende film weggeven. 

Waar gaat de film over?

Lion is het verhaal van de Indiase jongen Saroo Brierley. Hij komt als vijfjarig jongetje per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert, ver weg van zijn thuis en familie. Saroo heeft geen idee waar hij is of waar hij vandaan komt. Hij overleeft wekenlang in zijn eentje in de ruige straten van Calcutta en dan wordt hij opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar.

Op zijn dertigste gaat Saroo op zoek naar de plek waar hij jaren geleden zijn familie kwijtraakte. Slecht gewapend met Google Earth en zijn vroegste jeugdherinneringen bekijkt hij elke avond urenlang de spoorlijnen die naar Calcutta leiden, totdat hij na een jaar dat ene station denkt te herkennen. Hij vertrekt naar India in de hoop zijn familie terug te vinden.

Lion is de verfilming van de bestseller “mijn lange weg naar huis”. De verfilming kent een sterrencast waaronder (Oscar® winnares) Nicole Kidman, (Oscar® genomineerde) Roony Mara, Dev Patel en David Wenham. De film ontving onlangs 4 Golden Globes nominaties.

Win bioscoopkaartjes

De trailer ziet er veelbelovend uit en ik kan dan ook niet wachten tot ik de film met eigen ogen kan bekijken. Ben jij ook benieuwd naar de film? Dan komt dat mooi uit! Ik mag namelijk 2 kaartjes weggeven aan een van mijn lezers.

Hoe doe je mee?

  • Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je zegt dat je meedoet
  • Om extra kans te maken zou ik het leuk vinden als je mijn blog liked op Facebook. Dit is dus niet verplicht!

Meedoen kan tot en met woensdag 18 januari. Op donderdag 19 januari zal ik de winnaar een mailtje sturen. Vergeet dus niet te reageren met een geldig e-mailadres. Je hebt 7 dagen de tijd om te reageren op mijn e-mail, gebeurt dit niet, zal ik een nieuwe winnaar uitkiezen.
Veel succes!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Luuk doet geen middagslaapje meer
Next 6 tips: Me-time voor (alleenstaande) moeders

5 thoughts on “Nieuwe bioscoopfilm Lion + win bioscoopkaartjes!

  1. Ik doe ook graag mee. Net als zoveel moeders maak ik veel te weinig tijd vrij voor mezelf. Ik zou het heerlijk vinden om met een vriendin naar deze film te gaan 🙂

  2. Hier ook een mama van 2 jongens (eentje van 2,5 jaar en eentje van bijna 7 maanden) en ook wat me-time nodig maar er steeds bij inschiet. Graag wil ik dan gaan met een andere mama met hetzelfde probleem! Leuke winactie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Blote mama buik van Sandra

11 mei 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten