Omdat we heel veel kleding voor Luuk gekregen hebben en nog steeds regelmatig krijgen, kopen we bijna geen nieuwe kleding. Tenzij we echt iets speciaals nodig hebben. Toch gek, want shoppen voor Luuk is zo ontzettend leuk. Er is veel toffe kleding te vinden voor kleine dreumes jongens. Onlangs mocht ik bij Kleertjes.com shoppen. Het is voor het eerst dat ik echt merkkleding voor Luuk koop. Gelukkig was het sale, daardoor kon ik wat extra’s bestellen!

Omdat Luuk al meer dan genoeg kleding heeft in zijn huidige maat, besloot ik een maat groter te bestellen. Alle kleding zijn maat 86. Misschien door de t-shirts niet helemaal ideaal voor in de winter, maar in combinatie met stoere vesten (die al in de kast hangen), kan het toch nog prima.

Levi's-shirtje

Om te beginnen bestelde ik dit stoere t-shirt van Levi’s. Ik vind het zo leuk en weer eens wat anders dan de schattige opdrukken op andere kinderkleding.

Koala-mexx

Dit shirtje van Mexx moest en zou ik ook bestellen.  Ik vind de afbeelding van de Koala zo schattig. En de kleuren zijn ook top!

Mexx-joggingbroekje

Een heerlijke joggingbroek van Mexx. We vinden spijjkerbroekjes bij Luuk allebei wat vervelend zitten, dus vaak heeft Luuk van dit soort broeken aan. Het staat hem leuk en dit broekje voelt ook heel stevig aan. Volgens mij is het hele goede kwaliteit.

hi-there-mexx

Hi there! Ook een shirt van Mexx. Wel een longsleeve dit keer. Heerlijk voor in de herfst. En ook al is het eigenlijk een heel simpel shirt, ik hou ervan!

Mexx-broek

Dit soort opvallende broekjes vind ik geweldig voor Luuk. Ik ben niet voor niets dol op de baby leggings van de Zara. Daar hebben we er meerdere van in de kast liggen. Dit broekje valt strakker dan een gewoon joggingbroekje. En is op veel verschillende manieren te combineren. Ik kan bijna niet wachten tot hij erin past!

Shoppen in de Sale bij kleertjes.com is echt de moeite waard. Veel kleding gaat voor spotprijzen weg, waardoor je je kind toch in mooie merkkleding kunt hijsen. Ook kun je er terecht voor positiekleding en schoenen.

Klik hier en ontvang met kortingscode WOW nog 10% extra korting op de final sale van 70%.


Shop jij wel eens bij Kleertjes.com? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #58: Werken en een sprongetje
Next Verven met je dreumes zonder vies te worden

8 thoughts on “Nieuwe kleding voor Luuk

  1. Altijd leuk om zo’n bestelling te mogen plaatsen. Goede items heb je ook uitgekozen, heel erg leuk! Ik mag shoppen voor een klein meisje en ondanks dat ik ook veel krijg vind ik het nog het allerleukst om alles zelf uit te kiezen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

30 manieren om je gezinsleven een extra boost te geven

25 juli 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten