Nieuwe visitekaartjes en stickers voor MamaKletst

Met een nieuw logo op de website, is het ook nodig om het drukwerk aan te passen. Want visitekaartjes met het oude logo passen niet meer bij de huidige huisstijl. Ik ben redelijk perfectionistisch met dit soort dingen en kan dan ook uren aan “het perfecte” visitekaartje werken. Om mijn post, laptop en andere plekken op te leuken, bestelde ik er deze keer ook ronde stickers bij. Het is voor het eerst dat ik bij Drukbedrijf heb besteld, best spannend, aangezien ik al jaren bij dezelfde leverancier zit. Of ik er spijt van heb nu ergens anders te bestellen? Nee absoluut niet!

Wat zet je nou op een visitekaartje als blogger?

Die vraag zie ik regelmatig voorbij komen in diverse bloggersgroepen op Facebook en heel eerlijk? Ik weet het zelf ook nooit zo goed. Visitekaartjes bedrukken is natuurlijk erg persoonlijk en het is ook juist belangrijk om er je eigen stempel op te drukken (letterlijk!). Bij mijn vorige visitekaartjes had ik er mijn voor- en achternaam, blognaam, adres, e-mailadres, website, social media, BTW & KVK nummer op staan. Deze keer wilde ik dat toch anders doen. Op mijn social media kanalen komen mensen wel als ze op mijn blog terecht zijn gekomen en bedrijven mogen er inmiddels toch wel vanuit gaan dat bloggers ook actief zijn op social media kanalen, dat hoef ik dus niet perse op dat kleine kaartje te vermelden.

Maar wat staat er dan wel op? Mijn blognaam, url naar mijn blog, voor- en achternaam, adres en telefoonnummer. En nieuw deze keer is mijn profielfoto die ik erop gezet. Deze tip kreeg ik ooit van Marije, die ook haar foto op haar visitekaartjes heeft staan en vind ik geniaal. Op die manier kunnen mensen beter plaatsen van wie ze het visitekaartje ook alweer gehad hebben. En op de voorkant van het kaartje staat het logo wat ook bovenaan de website te vinden is. Herkenbaar en duidelijk.

Stickers, wat moet je ermee?

Het gebeurt regelmatig dat ik wat moet opsturen naar een bedrijf/PR bureau of naar een lezer die bijvoorbeeld iets gewonnen heeft. Met zo’n sticker vrolijk ik de envelop op, ik gebruik het bijvoorbeeld als sluitsticker. En hopelijk zorgt het er onderweg naar de ontvanger voor dat de postsorteerder of postbezorger ook een kijkje neemt op mijn blog haha. Het is in elk geval herkenbare post en ontvangers zien direct bij wie het vandaan komt.

Ook heb ik mijn laptop ermee opgevrolijkt. Leuk voor als ik eens buiten de deur zit te werken. Als er iemand tegenover me zit, ziet die de sticker duidelijk. Een soort sluikreclame, maar op de een of andere manier werkt het vaak wel!

Drukbedrijf

Zoals ik al zei had ik absoluut geen spijt van een andere leverancier voor mijn drukwerk. Het leek namelijk scherper dan ik altijd gewend was. En dat is erg fijn! Mijn bestelling werd snel geleverd, via PostNL en zat stevig ingepakt. Ik denk dat ik een nieuwe leverancier voor mijn drukwerk gevonden heb!


Heb jij al visitekaartjes of ander drukwerk voor je blog en wat staat erop? 

3 gedachten over “Nieuwe visitekaartjes en stickers voor MamaKletst”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten