Met het nieuwe boekje ‘Nijntje zingt voor Sinterklaas’ kun je meezingen, samen met je kinderen. In dit boek komen bekende sinterklaasliedjes aan bod. Uiteraard staan de bekende en sprekende illustruaties van Dick Bruna erbij, wat het boekje en het meezingen heel erg leuk maakt. Kinderen maken op een muzikale manier kennis met het traditionele feest en raken bekend met de bijbehorende Sinterklaasliedjes. 

Voor Luuk is het het eerste jaar dat hij zich behoorlijk bewust is van Sinterklaas en zijn Pieten. Hij vindt het erg leuk om zijn schoen te zetten (welk kind niet?) en om Sinterklaas op tv te zien. Hij is sowieso al gek op zingen, maar sinterklaasliedjes vindt hij helemaal het einde. En hij zingt ze inmiddels vrijwel allemaal uit volle borst mee. Al haalt hij heel af en toe Sint Maarten en Sinterklaas nog een beetje door elkaar hihi.

nijntje-sinterklaas

Met dit hele leuke kleine Nijntje boekje kan ik bij mezelf weer sinterklaasliedjes boven halen. Want ik beken, ik ken echt niet alle liedjes meer uit mijn hoofd. Maar zodra ik de teksten in het Nijntje boekje zie, komt de melodie al snel naar boven en zing ik het voor Luuk, waarna hij het vrijwel direct begint mee te zingen. Heel gezellig!

Het boekje is klein, maar het is daardoor ook prima vast te houden door hele jonge kinderen. En het boekje heeft 18 pagina’s met allerlei verschillende liedjes zoals ‘Zie ginds komt de stoomboot’, ‘Sinterklaas kapoentje’, ‘Zie de maan schijnt door de bomen’, ‘Daar wordt aan de deur geklopt’, ‘Hop hop hop, paardje in galop’, ‘O, kom er eens kijken’ en ‘Dag Sinterklaasje’.

Wat mij betreft is het boekje een absolute musthave voor alle Nijntje fans. Het kost € 3,95 en is verkrijgbaar bij o.a. de Bruna. Een perfect schoencadeautje voor jouw kleine Nijntje fan.


Vind jij Nijntje ook zo leuk? 

 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Sinterklaasbloghop met heel erg veel winacties!
Next Kerstkleding van HEMA

5 thoughts on “Nijntje zingt voor Sinterklaas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Mama Linkies #13

1 september 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten