Schreef ik onlangs nog over mijn blogdoelen en dat ik het leuk zou vinden om fijne samenwerkingen voor mijn blog te krijgen, kwam er al heel snel inderdaad een leuke samenwerking. Ik ben namelijk de nieuwe officiële Nûby reporter! Wat dat inhoudt ga ik je uiteraard vertellen.

Het blijft bijzonder om leuke samenwerkingen te mogen hebben. Als er een mailtje binnenkomt van een leuk bedrijf, doe ik stiekem elke keer weer een vreugdedansje door de woonkamer. Uiteraard doe ik het bloggen vooral voor mezelf en vind ik het ontzettend leuk dat het ook daadwerkelijk gelezen wordt. Maar als er dan ook nog bedrijven zijn die interesse tonen in mijn blog en graag zien dat ik wat over ze schrijf, is dat al helemaal leuk!

De komende maanden zullen er verschillende producten van Nûby op de blog voorbij komen die ik zal gaan reviewen. Ik heb mijn keuze al mogen doorgeven en nu is het afwachten tot de producten binnen zullen komen. Deze producten zal ik van verschillende kanten belichten, ik zal er foto’s van maken en alle plus- en minpunten eerlijk vertellen. En misschien dat er zelfs nog een winactie voorbij gaat komen. Het zal dus ook leuk zijn voor jullie!

nubyreporter

In mijn sidebar staat inmiddels bovenstaande afbeelding te pronken. En dat vind ik zo leuk! Ik ben inmiddels erg benieuwd naar de producten die ik zal gaan ontvangen. Mocht je nieuwsgierig zijn naar een bepaald product van Nûby en er meer over willen lezen, dan hoor ik het graag. Ik kan dan altijd kijken of het mogelijk is het product te reviewen.

Wist je dat Nûby te volgen is via Facebook en Pinterest?

Ben jij al bekend met de producten van Nûby? En zo niet, over welk product zou jij eerst meer willen lezen voor je het aanschaft?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Gratis babydoos: Welke babydozen zijn er allemaal?
Next NIPT test ja of nee?

7 thoughts on “Officiële Nûby reporter

  1. Wat super leuk! Ik ken de producten wel maar heb ze nooit kunnen gebruiken omdat Keano al te oud is en ik niet op de hoogte was van hun producten toen Keano net geboren was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Striae voorkomen tijdens de zwangerschap

16 november 2020
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten