Verlanglijstjes? Die maak je gewoon online!

Met verschillende opa’s en oma’s, oom’s en ook tante’s is het niet altijd goed bij te houden wie welke cadeautjes koopt voor de kinderen. Of om goed te vertellen wie wat zou kunnen kopen. Daarom ben ik enorm blij met de cadeaulijsten die je online kunt maken. Je verlanglijstje kan door iedereen zelfs op de mobiele telefoon bekeken worden. Weg met de papieren exemplaren!

Niet alleen voor verjaardagen of de feestdagen maak ik verlanglijstjes. Ook tijdens de zwangerschap heb ik de spullen die we nog nodig hadden op een verlanglijstje gezet. Zo wist ik precies wat we nog nodig hadden als iemand me vroeg wat ze voor ons zouden kunnen kopen. Of ik gaf de link naar het lijstje even gauw via Whatsapp. Zodat iedereen zelf kon uitkiezen wat ze wilden kopen.

Het allergrootste voordeel van de online verlanglijstjes vind ik toch wel dat je iedereen hetzelfde lijstje kunt geven, gewoon door de link door te geven. Zo kan iedereen zien wat je graag zou willen hebben en als het gekocht is, kan het afgestreept worden, zodat andere mensen kunnen zien dat ze die spullen niet meer hoeven te kopen.

Voor Sinterklaas en Kerst gaat er een mailtje uit naar de familie met daar in de link naar het gratis verlanglijstje en bij het maken van het geboortekaartje, zorgde ik voor een link naar ons verlanglijstje voor het kraambezoek. Handig omdat je anders vaak cadeautjes krijgt, die je misschien net niet nodig hebt. Of als iemand zelf echt niets kan bedenken.

eigen-foto

Zelf maak ik het liefst mijn verlanglijstjes bij GratisVerlanglijstje.nl, omdat hier een handige tool is ingebouwd dat de cadeauzoeker heet. Zo kan ik door cadeau ideeën scrollen. Ik vind dat persoonlijk heel handig, omdat ik zelf vrijwel nooit iets kan bedenken voor mezelf. Zo kom ik toch op bepaalde ideeën en kan ik weer iets toevangen aan mijn verlanglijstje.

De verlanglijstjes beveiligd met een zelf te kiezen wachtwoord, zodat alleen de mensen die ik de link en het wachtwoord geef, het verlanglijstje kunnen in zien. Wel zo makkelijk. Dan kunnen grappenmakers ook geen cadeautjes afstrepen die je toch niet krijgt, haha. Je weet maar nooit…


Maak jij wel eens gebruik van een online verlanglijstje? 

1 gedachte over “Verlanglijstjes? Die maak je gewoon online!”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten