Joost kijkt af en toe met open mond toe dat de pakketbezorger me bij mijn voornaam noemt en me aan de andere kant van het dorp blij toe zwaait als we hem tegenkomt. Een van de voordelen van bloggen is toch wel alle mooie pakketten die binnen komen. De ene keer is het drukker dan de andere keer. Soms is het voor mij, de andere keer voor Luuk. Het was nu dus extra leuk dat ook Joost niet wordt overgeslagen. Hij mocht een shirtje bestellen bij Only for Men

Zelf kende ik de webshop nog niet, tot ik de afgelopen tijd op de radio nog wel eens een reclame voorbij hoor komen. Buiten de webshop om zijn er ook stenen winkels. En je kunt bij Only for Men, zoals de naam het al zegt, goed terecht voor mannenkleding van verschillende merken.

only-for-men

Voor Joost kozen we een t-shirt uit van het merk Superdry. We waren erg benieuwd naar de pasvorm van het t-shirt en zoals je ziet zit het als gegoten. Het is lekker lang, waardoor je niet gelijk een boxer omhoog ziet komen tijdens het bukken. En het staat hem mooi.

Het shirt is van een vrij dikke stof gemaakt en het voelt daardoor kwalitatief erg goed aan. Zelf dragen wij eigenlijk nauwelijks merkkleding en dat voel je stiekem toch wel een beetje aan de kwaliteit van de kleding. Joost is dus extra blij met dit shirt.

Het enige nadeel vind ik de prijs. Dit shirt is € 34,95 en valt dan nog wel mee, maar er zijn van hetzelfde merk veel duurdere items. En wat dat betreft kiezen wij toch vaak sneller voor meer kleding voor minder geld. Maar je krijgt wel waar voor je geld en ook dat is belangrijk.

mk-rondEen winkel met alleen maar kleding voor mannen vind ik sowieso erg geinig. En ze hebben er erg leuke, niet-standaard, dingen.

Waar shop jij het liefste voor je man? Of laat je hem dat zelf doen?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Winnen: Lost my name
Next 5x doelen voor de herfst

3 thoughts on “Only for Joost

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Vervroegd met zwangerschapsverlof

21 augustus 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten