Omdat lieve Marije lekker in Amerika rondreist, kon zij niet aanwezig zijn bij de opening van Primark Arnhem. Natuurlijk wilde ik maar al te graag in haar plaats gaan toen zij dat aanbood. Dat was geen probleem en dus stapte ik gisterochtend om kwart over 7 de auto in om naar Arnhem te vertrekken. Veel te vroeg, maar ik had dan ook geen idee hoe druk het zou zijn onderweg. En ik wilde natuurlijk niet te laat zijn bij mijn eerste Primark moment in Nederland! 

Om half 9 parkeerde ik mijn auto in de parkeergarage vlakbij de Primark. En op mijn gemakje wandelde ik door het nog stille centrum van Arnhem op zoek naar de Primark. Al vrij snel vond ik het filiaal en ik besloot aan de overkant van het pand te wachten of ik bekende gezichten zag. Dat was al snel het geval. Bibian & Manon kwamen aangelopen en ik liep direct op ze af. Na wat geklets en verder gewacht tussen andere bloggers en mensen die ook dachten voor die tijd de winkel wel in te kunnen komen, liepen we naar binnen. We kregen een tas met wat informatie, een dvd en een giftcard voor de Primark en liepen door naar het ontbijt buffet. Wat een lekkere dingen hadden ze daar! Al smullend van al dat lekkers zaten we tussen de kledingrekken. Om daarna zo snel mogelijk naar de kinderafdeling te snellen op de bovenverdieping.

Je bent een jongensmama, of je bent het niet. Dus sorry meidenmama’s, ik heb alleen foto’s gemaakt van de jongenskleding! Ik werd er helemaal hebberig van. Wat een leuke kleding! Ik moest mezelf echt inhouden, want over 2 weken ga ik weer naar de Primark. Speciaal om voor Luuk te shoppen. Toch kon ik het niet laten 1 item mee te nemen.

Door naar de mannenafdeling. Hier vond ik het wat tegenvallen. Het is nou niet zo dat manlief een vreemde kledingsmaak heeft, maar echt iets leuks zag ik voor hem zo gauw niet hangen. Wel zag ik die verschrikkelijke onesies. Ik begrijp die hype niet helemaal. Het zou goed kunnen dat het lekker zit, maar hier wil je toch niet in gezien worden?! Of krijg ik nu alle fashionista’s over me heen?

Ook de lingerie, de schoenen en de home afdeling bevond zich op de bovenverdieping. Er was volop keuze. Niet helemaal mijn smaak. Ik ben dan ook helaas niet geslaagd voor een nieuw paar schoenen. En sowieso heb ik geen lingerie nodig op dit moment. Maar wat ziet er alles er netjes uit he?

Terug naar beneden om nog wat voor onszelf te winkelen. Al snel lag mijn mandje vol met allemaal fijne kledingstukken. Het is zo goedkoop allemaal. Je blijft maar spullen in je mandje gooien. Ook hadden ze veel leuke accessories. De hele benedenverdieping is voor de vrouw. Daar is alles ook weer opgedeeld in verschillende categorieën, zoals bijvoorbeeld de denim afdeling, jassen, sieraden, casual etc. Eigenlijk kon ik alles prima vinden en was het logisch ingedeeld.

Om 11:00 uur gingen de deuren open voor het winkelend publiek en dus snelden wij met onze aankoopjes naar de kassa. De rij was behoorlijk lang. Dus besloten Jennifer en ik boven te kijken of daar ook kassa’s opengingen. Dit was nog niet het geval, dus wandelden we nog wat over de babyafdeling om te zwijmelen bij de mini kleertjes. Luuk past er niet meer in, maar de kleine man van Jennifer over een paar maandjes natuurlijk wel!

We keken nog eenmaal onze spullen in het mandje door en liepen naar de kassa om af te rekenen. Eenmaal buiten bleken Manon & Bibian al weg. Maar we verveelden ons niet hoor. We werden geïnterviewd door De Gelderlander en moesten ook nog op de foto. Ondertussen was het Primark personeel flink aan het promoten buiten door middel van tuktuks en I love Primark snoepjes. Jennifer en ik besloten samen nog op een terrasje neer te ploffen en kletsten wat af.

Ik vond de Primark in Arnhem een heel mooi filiaal. Lekker groot en ruim, een fijne opzet en logische indeling. Natuurlijk was alles nog heel netjes, dus ik ben benieuwd hoe dit is na een paar dagen open geweest te zijn!

Het was een geslaagde ochtend. Met een tas vol kleding vertrok ik moe maar voldaan halverwege de middag weer naar huis. Het was leuk om bekende bloggers te ontmoeten, maar ook om (voor mij) nieuwe bloggers, zoals Jennifer te leren kennen. I love Primark absoluut! Volgende week kunnen jullie een shoplog verwachten!

Shoppen jullie ook graag bij de Primark?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mijn herfst bucketlist
Next Mijn werkplek

13 thoughts on “Opening Primark Arnhem

  1. het ziet er inderdaad nog netjes uit maar ik denk als de winkelende publiek binnenkomt is het binnen no time een zooitje haha. Ik ben 1x in de primark geweest (rdam) jaren geleden en dat was voor mij een hel, vreselijk binnen 5 min stond ik ook buiten.

    1. Haha ik ga over een week of 2 nog een keer, mét kinderwagen, dus ben benieuwd hoe ik het dan vind. Neem wel 2 mensen mee, kunnen we af en toe even zonder kinderwagen een gangpad door 😉

  2. “waren Bibian en Manon al weg”, hahahahaha. Ah sorry! Komt zo lullig over, maar ik trok ’t na het afrekenen niet meer dus zijn we snel weer gegaan. Stelletje aso’s zonder doei te zeggen ;-). Leuk om je eens te ontmoeten!!!

  3. Wat een leuk verslag zeg! En gezellig met Jennifer 😀 Hier dus nog nooit naar de Primak geweest, moet ik echt een keer gaan doen zo te zien/lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Terugblik op mijn zwangerschap

4 september 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten