Gisteren opende het 11e Primark filiaal in Nederland. En wel op Zuidplein in Rotterdam. In september was ik al bij de opening van Primark Arnhem en ook nu mocht ik voor de blog aanwezig zijn bij de grootse opening van dit nieuwe filiaal.

Om 7.00 uur stapte ik de auto in om naar Rotterdam te rijden. Misschien wat aan de vroege kant, maar ik was bang dat ik het anders vanwege de files niet zou redden. Gelukkig ben ik niet later vertrokken, want om 9.00 uur was ik er. Een kwartier voor de deuren opengingen voor bloggers en pers. Al halverwege het winkelcentrum liep ik tegen Deirdre aan en al snel daarna kwam Monique zich bij ons voegen. Na wat kletsen en wachten sloot ook Marije bij ons aan en liepen we naar binnen. Joyce en Jennifer kwamen vervolgens ook binnen en zo was ons shop groepje compleet. We waren klaar voor een ontbijtje tussen de winkelrekken en een shopsessie in deze nieuwe, nette Primark.

PrimarkZuidplein

En wat bleek ook dit filiaal weer groot en netjes te zijn. De winkel telt twee verdiepingen. Beneden is de vrouwenafdeling en kun je de make-up, sieraden en heerlijke sokken vinden. En op de bovenverdieping kun je terecht voor de herenkleding, kinderkleding en home artikelen. De winkel is ruim opgezet en alle verschillende afdelingen waren snel en makkelijk te herkennen.

Ik had me nog zo voorgenomen om niets voor Luuk te kopen. Zijn kledingkast puilt al uit en eigenlijk is zijn garderobe al winterklaar. Maar eenmaal op de kinderafdeling verdwenen er al heel snel een paar leuke slofjes in mijn shoppingbag. En dat leuke truitje kon ik ook niet laten hangen. Gelukkig had ik op de blog van Joyce een tijdje terug shoptegoed gewonnen, dus ik hoefde me niet echt in te houden. Ik kocht een heleboel fijne items voor mezelf. En ook Joost ben ik niet vergeten. Dus ik kocht voor hem ook wat shirts en een trui. Natuurlijk komt er volgende week nog een shoplog video online, zodat jullie kunnen zien wat ik allemaal heb gekocht.

De Primark op Zuidplein vind ik een fijn filiaal en het is een echte toevoeging aan het grote winkelcentrum. Ik denk dat ik hier nog wel vaker zal komen in de toekomst, in combinatie met een familiebezoekje. Want feit blijft, het is niet echt naast de deur. Het wordt tijd dat er een Primark in Utrecht komt! Maar eerst opent er over een paar weken al een nieuw filiaal in Den Haag.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous De opgeknapte eettafel
Next #ProjectSint

20 thoughts on “Opening Primark Rotterdam Zuidplein

 1. Ben benieuwd naar de shoplog! Ik vind het zo jammer dat er bij mij in de buurt geen Primark zit… daar zijn altijd zulke leuke goedkope dingetjes te vinden.

  1. Ja ik vind het ook jammer dat ik er toch wel een stukje voor moet reizen. Maar er komen in 2015 ook weer een aantal filialen bij, dus ze komen vast snel dichterbij 😉

    1. Hahahaha!
     Tja, Hema heeft het blijkbaar niet van de bloggers nodig.
     Primark maakt geen advertenties, televisie reclames etc. Die nodigen een stel bloggers uit die enthousiast shoppen, hun aankopen showen en wat vertellen over het nieuwe filiaal. Behoorlijk slim van ze!

  1. Eerlijk gezegd vind ik de filialen erg met elkaar te vergelijken. Wel vond ik het in Arnhem bij de opening iets overzichtelijker. Maar ik vind Rotterdam zelf leuker dan Arnhem. Dus het zijn verschillende plus- en minpunten.

   In Arnhem gebruiken ze inderdaad maar 2 verdiepingen van het gebouw. Waarom weet ik eigenlijk niet zo goed. Er is in elk geval genoeg ruimte in de winkel 🙂

 2. Ik hoor al zo lang, zo veel over Primark dat het inderdaad tijd word om centraal in Nederland eens zo’n zaak te openen. En of dat nou in Utrecht moet zijn of Amersfoort maakt mij niets uit. Sterker nog, hier in Bilthoven is plek zat geloof ik. Haha.
  Misschien een mooi onderwerp voor een nieuwe blog. Het ontbreken van Primark in het Utrechtse.

 3. Hey leuk, ik was ook bij de opening aanwezig. Mijn voornemen was om dit keer eens niet de bon te overschrijden, maar helaas 😉 Ik woon ook in Utrecht en vind het stiekem wel fijn dat we (nog) geen filiaal in de buurt houden. Dan heb je niet dat iedereen jouw items ook shopt, zoals met H&M vaak het geval is 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Doelen voor de maand mei; Naar het bevrijdingsfestival en een nieuwe domeinnaam

29 april 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten