Als er iets is dat ik heb gemerkt na het jarenlange bloggen op MamaKletst, is dat er heel graag bijzondere verhalen gelezen worden. Toen ik onlangs het verhaal over de vroeggeboorte van Stenn online plaatste, rezen de bezoekersaantallen de pan uit en er kwamen heel veel leuke en lieve reacties op binnen. Dat heeft me aan het denken gezet. Waarom begin ik geen nieuwe rubriek op MamaKletst? Daarom plaats ik nu een oproep voor bijzondere verhalen.

Heb jij een bijzonder verhaal?

Er is heel veel te vertellen, mensen maken allerlei bijzondere, heftige, leuke en minder leuke dingen mee in het leven. En ik ben op zoek naar die mensen die willen vertellen over deze gebeurtenissen. Is er iemand dichtbij je overleden, heb je te maken gehad met een of meerdere miskramen, kamp je met depressies of heb je juist iets meegemaakt waar je heel erg trots op bent? Laat het me dan weten!

Over een poosje wil ik al deze mooie verhalen gaan plaatsen in verschillende blogs. Ik bied je een podium om je verhaal kwijt te kunnen, om mensen te inspireren, te waarschuwen of juist te adviseren. Alles is hierbij mogelijk.

Neem contact met me op

Ben jij bereid je verhaal te delen op MamaKletst? Laat het me dan weten door me een mailtje te sturen op info@mamakletst.nl o.v.v. bijzondere verhalen. Het is aan jou of je het verhaal anoniem wil vertellen of dat je naam en toenaam genoemd kan worden. Als je een artikel anoniem zou willen laten plaatsen, dan is dat zeker een optie. Van mij zal niemand horen wie de persoon achter het verhaal is, dus wees niet bang contact op te nemen. Ik hoor het heel graag van je, als je interesse hebt om je verhaal te delen op MamaKletst.

De afbeelding met bloemen komt van Shutterstock.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Geld verdienen met affiliate marketing via Linkpizza
Next Je cadeautje creatief inpakken: Steel de show!

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Review: Juice in the box

5 mei 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten