Al sinds december 2013 blog ik fanatiek op MamaKletst. In eerste instantie helemaal alleen en aan vaste rubrieken had ik nog niet gedacht. Toch is dat inmiddels helemaal anders. Ik vind het leuk om ook andere mensen aan het woord te laten en dit een aanvulling te laten zijn op mijn eigen persoonlijke verhalen. Maar de voorraad aan verhalen is leeg en daarom ben ik op zoek naar jou! Heb jij interesse mee te doen aan een (of meer) van mijn vaste (nieuwe) rubrieken? Of zou je willen gastbloggen op MamaKletst? Laat het me dan vooral weten! 

Blote Mama Buik

Toch wel de best gelezen artikelen van 2015 waren de artikelen van de Blote Mama Buik rubriek. Ik kreeg en krijg nog steeds heel vaak te horen dat men de artikelen zo graag leest. Omdat het zo herkenbaar is allemaal. Het enige jammere is, dat ik geen voorraad meer heb om de artikelen aan te blijven vullen. Terwijl ik het juist zo’n toffe rubriek vind en het niet zomaar aan de kant wil zetten.

Ik ben dus op zoek naar moeders die hun blote mama buik (anoniem) willen delen. Je ontvangt van mij de eisen waaraan de foto’s moeten voldoen en een vragenlijst erbij die je zo uitgebreid mogelijk mag invullen. Dat stuur je terug en ik maak er een artikel van. Meedoen? Mail dan naar info@mamakletst.nl o.v.v. blote mama buik en ik stuur je zo snel mogelijk alle informatie toe.

Ook als je al eerder hebt meegedaan aan de rubriek en wil vertellen hoe het nu met je gaat, mag je me mailen voor de ‘Hoe gaat het nu met de blote mama buik van..’ artikelen.

In de luiertas van…

Al een enkele keer is er een ‘in de luiertas van..‘ artikel online gekomen. Hierin laten moeders zien wat zij zoal meeslepen in de luiertas. En hoewel je zou verwachten dat dit bij vrijwel iedereen hetzelfde is, is niets minder waar. De een neemt een enorme hutkoffer mee vol met spullen die ze wellicht wel eens nodig kan hebben, terwijl de ander eerder te weinig dan genoeg meeneemt. Erg leuk om die verschillen te zien. En heel handig om ideeën op te doen voor de spullen in je eigen luiertas.

Wil je meedoen aan deze rubriek? Stuur dan een mailtje naar info@mamakletst.nl o.v.v. luiertas en ik stuur je zo snel mogelijk alle informatie toe.

Bevallingsverhalen

Tja, kan er echt niet meer omheen. Ik ga binnenkort bevallen! En ik ben heel erg benieuwd naar andermans bevallingsverhalen. Meestal lees ik deze met een grote traan. Heb jij een hele mooie, spannende, heftige of juist simpele bevalling gehad en wil je je verhaal graag delen met mijn lezers? Mail dan naar info@mamakletst.nl o.v.v. bevalling en ik stuur je de informatie toe die ik van je nodig heb.

Bloggers wanted!

De laatste maanden werk ik met verschillende (vaste) gastbloggers en eigenlijk bevalt dat wel heel goed. Bloggers met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën, met verschillende interesses en verschillende opvoedmethodes. Zo blijft het aanbod op MamaKletst divers. En hoewel het mijn blog blijft en ik natuurlijk ook vooral persoonlijke artikelen zal blijven delen, vind ik de blogs van de gastbloggers een hele leuke aanvulling. En ik ben niet de enige, want de artikelen worden goed gelezen! Daarom ben ik nog steeds op zoek naar meer gastbloggers. Wat ik dan zoek?

 • Betaalde gastbloggers
  Veel kan ik niet betalen aan mijn gastbloggers, maar goede artikelen die goed gelezen worden, verdienen zeker een vergoeding. Ik heb nog plek voor 2 gastbloggers die voor een vergoeding willen bloggen. Deze vergoeding is niet groot, maar groeit wel naarmate het artikel goed gelezen wordt.
  Wat ik van je verwacht?
  – Je levert 1x per maand een artikel aan (op een vast moment)
  – Het artikel bevat unieke content en je levert het aan met rechtenvrije (liefst zelfgemaakte) scherpe foto’s
  – Je vindt het leuk soms naar blogevents te gaan en hiervan verslag te schrijven op MamaKletst
  – Zeker wanneer je betaald blogt, vind ik het belangrijk dat de aangeleverde artikelen zoveel mogelijk vrij van taal- en spelfouten zijn.
 • Vrijwillige gastbloggers
  Wat ik van je verwacht? Eigenlijk hetzelfde als de betaalde gastbloggers.
  – Je levert 1x per maand een artikel aan (op een vast moment)
  – Het artikel bevat unieke content en je levert het aan met rechtenvrije (liefst zelfgemaakte) scherpe foto’s
  – Je vindt het leuk soms naar blogevents te gaan en hiervan verslag te schrijven op MamaKletst
  – De artikelen zijn zoveel mogelijk vrij van taal- en spelfouten.
 • Eenmalige gastbloggers
  Het is ook mogelijk eenmalig een gastblog aan te leveren voor MamaKletst. Bijvoorbeeld om je portfolio als tekstschrijver uit te breiden.
  Heb je hier interesse in en denk je dat je artikel een aanvulling kan zijn op de content van MamaKletst? Stuur dan zeker een mailtje.

Aanmelden als gastblogger kan door mij een mailtje te sturen. Mail naar info@mamakletst.nl o.v.v. gastbloggen en stel je voor. Het zou leuk zijn als je gelijk een artikel meestuurt zodat ik kan lezen wat er in je zit.

Ik hoop graag van je te horen!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mijn plannen tijdens mijn zwangerschapsverlof
Next Wel of geen zwangerschapsfotoshoot?

1 thought on “Oproepje: Ik ben op zoek naar jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #53: Hittegolf en aan het werk

7 juli 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten