Wat was het een volle, drukke, maar leuke week! Ik werkte veel, ruimde ondertussen nog heel veel op thuis en besloot veel spullen te gaan verkopen afgelopen weekend. Ook gingen we, om de week af te sluiten, samen met familie naar het strand. Doe mij maar vaker zo’n weekend afsluiter!

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.54.29

Maandagochtend kwam er een nieuw gastkindje voor het eerst. Gelijk twee lange dagen van zeven tot vier. Voor ons allemaal wennen. Het huis veranderde binnen een paar minuten in een speelparadijs. Gelukkig is dit meisje op een leeftijd waarop ze prima kan helpen opruimen. En dat deed ze dus gelukkig ook.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.54.58

Het was dreigend, maar toch droog weer. Dus ging ik met de kids naar buiten om wat te voetballen in de voetbalkooi hier in het park. Luuk vond het zo leuk om achter de bal aan te rennen. Hij was dan ook helemaal kapot die middag.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.55.09

Na het spelen en opruimen was het tijd om afscheid te nemen. En konden we als gezin gezellig met elkaar eten. Luuk was kapot. Hij weigerde die middag te slapen, dus was niet echt vrolijk.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.55.20

De blote mama buik van Mandy kwam online. En wat waren er weer lieve reacties. Veel vrouwen die bovenstaande buik erg herkenbaar vonden als ze zelf voor de spiegel stonden. Ik zeg het iedere week, maar wat ben ik toch blij met deze rubriek!

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.55.50

Dinsdag kwam het weekoverzicht online. Waarin ik liet zien dat Luuk last had van een sprongetje en dat ik erg moest wennen aan het vele werken.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.56.15

Dinsdagavond, na een dag werken van 7 tot 7 was ik total loss ‘s avonds. Ik dook dus vroeg mijn bed in met een aflevering Orange is the new black.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.56.27

Woensdagochtend, even rustig toiletteren zat er niet in. Luuk kwam steeds zijn “autohhh” laten zien. Ach ja, quality time op het toilet is ook gezellig.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.56.54

Een mooie quote die me erg raakte vanwege een vriendschap die er na heel veel jaren niet meer is.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.57.29

Woensdagavond ging ik boodschappen doen. En het was zo heerlijk stil in de auto, dat ik nog een paar minuten bleef zitten om even van de rust om me heen te genieten. En nu hoor ik je denken, een auto? Die had je toch verkocht? Jazeker! Maar wij mochten de auto van mijn moeder bijna twee weken lenen, omdat zij op vakantie ging.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.57.52

Via een verkoopgroep op Facebook kon ik voor een prikkie een hele tas vol met klei en toebehoren kopen. Met Luuk ging ik dus kleien. Hij vond het maar gek en probeerde het een keer in zijn mond te stoppen. Maar al snel zag hij de pret erin. En vond hij het heerlijk om in het stukje klei te knijpen en te prikken met zijn vinger.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.58.17

Papa en Luuk tijd. ‘s Avonds na het eten kunnen ze zo genieten van elkaar. En hoe bedoel je mannen kunnen niet multitasken? Beide heren keken televisie en speelden samen met een auto.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.58.25

Luuk is echt niet moe hoor, van al die gastkindjes die steeds komen spelen. Deze foto maakte ik om 9 uur ‘s morgens. Het is voor hem echt ontzettend wennen.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.58.38

Vrijdagochtend besloot Luuk de deur over zijn voet heen te halen. Met een flinke snee tot gevolg. Na een beetje spoelen en twee pleisters erop leek het gelukkig mee te vallen. Ik had er overigens meer last van dan hij. Ik huil niet snel mee met Luuk. Nooit eigenlijk. Een prikje bij het consultatiebureau maakt me niet veel uit. Maar ik weet hoe vreselijk veel pijn een deur over je voet halen kan doen. Brrrr.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.58.47

Zaterdag stapte ik samen met Thea in ieder een volgeladen auto naar Odijk voor een rommelmarkt. Het was klein maar fijn. Ik verkocht een hoop spullen en verdiende een leuk zakcentje. De spullen die verder wat mij betreft niet heel erg veel waarde hadden (zoals boeken, cd’s, dvd’s en twee dozen vol wol), bracht ik naar de Weggeefwinkel hier om de hoek. Zij blij met de spullen. En ik heel erg blij met de ruimte die het oplevert. Ik vertrok met 1,5 auto vol spullen van huis. En kwam met een halve auto vol spullen terug.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.59.03

Joost en Luuk zitten regelmatig zo een boekje te lezen samen. Zo leuk om te zien!

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.59.17

Dit hoekje stond ‘s morgens nog tot aan het plafond volgestapeld met spullen. Ook nog twee andere hoeken in die kamer stonden vol met spullen. En dit is wat overbleef. Zo fijn!

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.59.27

Zondagochtend trok ik de stoute (sport)schoenen aan en vertrok naar de sportschool in de buurt. Ik nam een abonnement en begon direct met sporten. Dat was heerlijk! En wat een heerlijk begin van de zondagmorgen.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.59.40

Zondagmiddag vertrokken we met zijn drietjes naar Rockanje. Joost was hier even gauw een boodschapje halen en Luuk en ik zaten samen te wachten tot hij terugkwam om aan de 5 kwartier durende autorit te beginnen.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.59.56

En omdat we waarschijnlijk voor het laatst in Rockanje zijn voorlopig, gingen we samen met Luuk naar het strand. In de loop van de week kunnen jullie hier nog veel meer foto’s van verwachten. Het was in elk geval een heerlijke afsluiter van een druk weekend.

Volg je mij al op Instagram?

Lees ook: Weekoverzicht #60

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Blote mama buik van Stacy
Next Zeg maar dag tegen de iMac

3 thoughts on “Weekoverzicht #59: Opruimen, verkopen en een dagje strand

  1. Lijkt me best pittig om gastouder te zijn! Snap dan dat je kapot bent savonds. Wat fijn dat je voor 2 weken een auto kon lenen! Ziet er uit als een zware maar leuke week 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Tractor Ted

3 augustus 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten