Over mij

img_0554

Mijn naam is Joyce en ik ben 28 lentes jong. Ik ben de vrouw van Joost, wij zijn geregistreerd partners en wonen samen in ons fijne appartement in het midden van het land. Samen hebben wij twee zoons, Luuk (3) en Maik (1). Na jarenlang te bloggen op verschillende eigen domeinen, ben ik in december 2013 gestart met MamaKletst. In eerste instantie om te schrijven over mijn rot zwangerschap, maar omdat ik zelfs daar de energie niet voor had, heb ik het bloggen weer opgepakt toen Luuk er eenmaal was.

In het dagelijks leven ben ik thuis bij de kinderen en ik heb mijn eigen mediabedrijf. Hiervoor bouw ik websites voor (kleine) ondernemers en andere bloggers. Ook maak ik fotoshoots en ik schrijf teksten voor websites van bedrijven. Het is lekker veelzijdig en daar hou ik enorm van!

Ik ben creatief, in de woonkamer staat een grote eettafel waar altijd knutselspullen van mij op te vinden zijn. En wanneer ik niet aan het knutselen ben, ben ik wel druk met het opknappen van een oud meubel welke ik via Marktplaats op de kop heb getikt. Ook haak ik graag, het liefst dekens die ik tot de helft afmaak en dan in een hoek slinger omdat ik liever met een volgend haakproject begin. Tja, een luxeprobleem is dat misschien. Ik begin met 1001 projecten en daar maak ik er hooguit 2 van af.

img_0487

Ik ben geen meisje-meisje, geef niets om mooie kleding, ik loop gerust een dag met uitgelopen make-up op mijn gezicht rond en hou helemaal niet van middagen lang winkelen. Mijn nagels lak ik zo af en toe als ik ze toevallig niet heb kapotgebeten. En wanneer die nagellak er nog maar voor de helft op zit, neem ik niet de moeite het bij te werken of het er gewoon vanaf te halen. Wel ben ik gek op muziek, in alle soorten en maten. Ik kan een nacht lang uit mijn bol gaan op een hardcorefeest, maar kan ook genieten van een mooi stuk klassieke muziek. Ik lust graag een biertje, maar een glaasje wijn is ook prima.

Het moederschap verandert me. Waar ik eerst een sloddervos was, ruim ik nu steeds vaker op. En ik neem dan ook nog eens de moeite om de stofzuiger door het huis te halen. Waar ik voorheen hele dagen achter de computer kon zitten werken, onderneem ik nu allerlei dingen. Ik ga op visite, wandel me suf achter de wagen, of stap op de fiets met Luuk en ik krijg zin in burgerlijke dagjes naar de dierentuin. Het leven kan raar lopen. En dat is eigenlijk precies waar mijn blog over gaat. De verandering van jonge griet die wel van een dansje maken hield, naar een mama die andere dingen steeds belangrijker gaat vinden. En ik neem je graag mee in dit fantastische avontuur.

OverMij3