Wij zijn echte vleeseters, maar soms is het ook wel eens erg lekker om bewust geen vlees te eten. De laatste tijd doen we dat regelmatig met ons nieuwe favoriete recept. En dit recept is te lekker om niet met je te delen. Pasta zonder vlees, hopelijk vind je het net zo lekker als wij!

Wat heb je nodig?

  • Pasta naar keuze
  • Cherrytomaatjes
  • Rucola
  • Groene pesto
  • Mozzarella

 

Vorig jaar deelde ik ook al een pasta recept met pesto. Maar dan met kip erin. Tegenwoordig eten we er wat meer groente bij haha.

pasta-pesto-spinazie

Hoe maak je het klaar?

Kook de pasta zoals op de verpakking staat. En ga ondertussen alvast de mozzarella in stukjes snijden. Ook de cherrytomaatjes kun je in stukjes snijden. Meestal snij ik ze in vieren. Spoel de rucola schoon en wacht tot de pasta gaar is. Giet de pasta af en hussel alles door elkaar. Doe tot slot de pesto erbij en roer dit goed door de pasta en de rest heen.

Ik vind dit recept persoonlijk het lekkerst als het niet heel warm meer is, maar een beetje lauw.

Kun je toch niet zonder vlees, dan is een stukje kipfilet in kleine stukjes ook zeker lekker erdoorheen. Maar eerlijk? Ik denk niet dat je het mist tijdens het eten.

Eet smakelijk!

 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #57: Avondjes uit en toch niet
Next Custom telefoonhoesjes + winnen

4 thoughts on “Pasta zonder vlees

  1. Hoi. Ik ben Lise en doe mijn moeder vaak een plezier om ook eens te koken thuis, maar dat doe ik natuurlijk wel wat ik zelf wil maken. (Meestal is dit geen Hollandse pot maar meer gevarieerd eten). Zelf eet ik geen vlees en ben wel van het goedkope;) dus is dit hét perfecte recept voor mij om te maken heel erg bedankt!
    Groetjes Lise Oosting 14 jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

De 20 weken echo

17 juni 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten