Er is weer een week voorbij. Ik wil het niet elke week zeggen, maar doe het deze keer toch; de tijd vliegt! Deze week zat vol met werk, werkafspraken en een leuke avond pizzaretten met familie. Natuurlijk neem ik je weer mee in onze week in een nieuwe Kletsend de week door (kdwd). Nummer 6 van dit jaar alweer! 

Maandag 5 februari

‘s Morgens is Maik meestal eerder wakker dan Luuk. Zo ook vandaag. Ik moet alleen zo nodig naar de wc, dat ik probeer alles zo snel mogelijk te doen, maar Maik en Sjef hebben Luuk’s kamer al opengebroken. En terwijl Luuk nog even verder slaapt is Sjef bij hem op bed gekropen en speelt Maik met het speelgoed op Luuk’s kamer. Arme Luuk werd niet veel later wakker. Gelukkig niet heel chagrijnig haha.

Op maandag is het weegdag. En ik had absoluut niet verwacht dat ik de week ervoor ruim 2,5 kilo afgevallen zou zijn. Het afvallen gaat dus stug door. Sterker nog, mijn volgende mijlpaal (onder de 85 kg) komt dichtbij!

Maik haalt overal kasten leeg en liep rond met mijn make-up toen ik op de wc zat. Ik pakte de make-up af en legde het voor zolang even in het gootsteentje, maar vergat bij het verlaten van de wc alles op te ruimen. Ik ben immers al blij als ik de deur van de wc dicht kan doen zonder dat er een dreumes of hond in verstopt zit. Toen Luuk even later terug kwam na het plassen vroeg ik me af wat hij nou in zijn oren had. “Ik heb mooie oren mama”, was het enige dat hij zei. Meneer had dus met zwarte oogschaduw in zijn oor zitten peuren. Erg mooi schat. Ik kon het natuurlijk niet laten om hier even foto’s van te maken…

Dinsdag 6 februari

Na een drukke werkdag, vertrok ik aan het eind van de middag met mijn moeder naar Amsterdam voor de première van Fifty Shades Freed in Tuschinski Amsterdam.

Eenmaal op onze plekken zagen we dat er drinken, popcorn en chocola lag. De chocola heb ik gelaten voor wat het was, maar van de popcorn heb ik zeker genoten. Het is zo fijn dat eten steeds beter gaat en dat zulke dingen dus af en toe ook weer kunnen.

Natuurlijk nog even een selfie met mijn Fifty Shades popcorn bak.

En toen kwam ik nog op het bioscoopscherm voorbij ook.

Na de film barstte de afterparty los. Met allerlei BN’ers was er harde muziek, gratis drank en allerlei hapjes en drankjes. Wij lieten het voor wat het was, maar het viel niet mee om door deze menigte naar de garderobe en daarna de uitgang te komen. Maar een leuke avond was het wel!

Woensdag 7 februari

Na een hele korte nacht, ik denk dat we max. 3 uurtjes geslapen hebben, met dank aan onze niet zo vrolijke dreumes, bleek ineens waarom we zo slecht geslapen hadden. Meneer heeft blijkbaar een trucendoos open gedaan en geleerd hoe hij op de bank kan klimmen. Dit deed hij dan ook de rest van de dag. Gelukkig viel hij maar 2 keer hard naar beneden en wist hij al snel hoe hij veilig weer van de bank af kon komen.

Ik bekeek ondertussen de inhoud van de Fifty Shades Freed goodiebag en schreef voor MamaLiefde en mijzelf de blogs over de film.

En toen was het alweer tijd om te lunchen. Een lekker broodje met kaas voor Maik. En zelf at ik een bakje kwark.

Luuk en Sjef moeten nog flink wennen aan het feit dat Maik nu ook bij ze op de bank kan klimmen en dit vonden ze allebei niet altijd even leuk. Maar het ziet er wel heel gezellig uit zo met z’n drieën. Sjef bijt Maik hier trouwens niet hoor. Sjef is onwijs lief voor Maik en speelt wel mee met zijn bek open, maar likt alleen aan zijn handen.

Ik blijf verbaasd over mijn smalle koppie als ik een selfie maak.

Donderdag 8 februari

De familie laptop was druk ‘s avonds. Mijn werkdag zat er nog niet helemaal op, omdat ik wat eerder was opgehouden en Joost aan mijn aanplakvader waren druk met andere dingen. Geen gezicht zo, maar het was voor ons allemaal een productieve avond.

Vrijdag 9 februari

Dit is voor mij echt een guilty pleasure. Maar ik smul van Temptation Island en kijk dus vooruit via RTL XL. Het is een heerlijke rustige ochtend zo.

En als Maik slaapt, kijkt Luuk tv (met Sjef op schoot, ahhhh) en ik probeer wat te werken.

En als Joost ‘s avonds staat te koken, kruip ik met de jongens op de bank. Maik wil liever niet dat Luuk dichtbij komt en Luuk wil graag een selfie maken. Met zo’n foto tot gevolg. Het echte ruzie maken tussen de twee jongens is begonnen hoor, haha!

Zaterdag 10 februari

Weer een mijlpaal sinds mijn minimaag! Ik ging uit lunchen samen met Gera van Huismama. We hadden wat nieuwe plannen te bespreken en het was een gezellige middag.

We hebben, naast het maken van deze selfie met filter, zelfs nog wat zitten werken en aan het eind van de middag reed ik weer terug naar huis om daar de boel klaar te maken voor ons avondje met de zussen en aanhang.

We gingen namelijk pizzarette grillen. Kortom, zelf pizza’s bakken en bovenop het apparaat konden we lekker een stukje vlees of groente grillen. Na het eten keken we met elkaar naar Wie is de Mol? En speelden we nog een aantal potjes Knowledge is Power op de Playstation. Uiteindelijk werd het heel laat, maar het was dan ook erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

Meer over de Pizzarette Grill lees je trouwens binnenkort!

Zondag 11 februari

Het was een heel kort nachtje. Rond 2 uur lagen we op bed en om half 6 werd mijn kleinste vriend alweer wakker. Joost sliep gelukkig niet heel lang uit, dus na een ochtendje tv kijken met de heren, dook ik halverwege de ochtend het bed weer in om nog een paar uurtjes slaap te pakken. ‘s Middags deden we weinig, wel begonnen we vroeg met eten. Het pizzaretten ging gewoon door, maar deze keer met de kinderen. Zo gezellig, want ze vonden het erg leuk. Dit gaan we met de Pasen dus mooi weer doen!

Lees ook: Weekoverzicht #168

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mijn grote opgroeiboek – Invulboek review
Next Wreck This Journal in het Nederlands

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Voorjaarsklus: Het schilderen van je woonkamer

29 november 2021
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten