Plussize badmode kopen

Overgewicht hebben en zwemmen. Ik heb er de afgelopen jaren nog niet zoveel last van gehad als dit jaar, maar ik schaam me rot om mijn grote lijf in een badpak te hijsen. Een bikini doe ik sowieso al niet meer aan, ik durf het niet en voel me er nog slechter in dan in een badpak. De afgelopen tijd heb ik het er toch al drie keer op gewaagd om ondanks de schaamte toch te gaan zwemmen. Een badpak in de juiste maat helpt daar goed bij.

Kinderen herinneren niet jouw dikke lijf

Mijn kinderen zijn gek op zwemmen. In bad gaan vonden ze allebei als kleine baby helemaal niet fijn, maar met elkaar in een groot zwembad spetteren vinden ze heerlijk. Daarom vind ik het juist zo jammer dat ik me helemaal niet zo op mijn gemak voel in een zwembad. Sterker nog, het liefste ga ik helemaal niet zwemmen, tenzij er verder niemand is, want zwemmen an sich vind ik heerlijk, ik ben echt een waterrat. Maar tegelijkertijd vind ik het oneerlijk naar de kinderen toe, dat mijn schaamte ons plezier zo in de weg kan staan. Het gaat namelijk vooral om hen tijdens het zwemmen. En zij herinneren zich vooral het plezier dat we hadden en niet mijn dikke lijf. Dat moet ik mezelf wel regelmatig vertellen, want anders vergeet ik het nog al eens. Maar als ik eraan denk, dan kan ik zelfs genieten van het zwemmen met de jongens. En neem ik me voor om vaker het zwembad in te duiken.

Plussize badmode

Voor ik voor het eerst zwanger werd, hees ik me nog wel eens in een bikini, maar na die tijd heb ik het niet meer gedaan. Ik schaamde me voor de striae en de omvang van mijn buik is alleen maar groter geworden. Daarom zwem ik alleen nog maar in een badpak. En gelukkig zijn er steeds meer toffe plussize badpakken te vinden. Niet de badpakken met saaie of ouderwetse prints, maar ook hippe modellen die de juiste plekken accentueren en daarnaast ook de juiste plekken een beetje verbergen. Voor zover dat natuurlijk kan in een badpak.

Ook al laten de modellen op de foto’s iets anders lijken, de badpakken zijn er dus ook in grotere maten te verkrijgen, waardoor iedere moeder met een maatje meer, nu een fijne passende badpak kan aanschaffen. Ga zwemmen met je kindje, zet je schaamte opzij en geniet van het moment. Dat zou ik zelf ook vaker willen doen.

Wat je ook zoekt aan badmode, een bikini, badpak of tankini, ik weet zeker dat je bij OTTO kunt vinden wat bij je past. Met een maatje meer of minder, er is voor ieder wat wils.

1 gedachte over “Plussize badmode kopen”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten