Den Haag is een Primark rijker. Dit is alweer het twaalfde filiaal in Nederland. En ik mocht, samen met veel andere bloggers, bij de opening zijn. Met twee grote tassen vol keerde ik aan het begin van de middag weer terug naar huis. Ik ben goed geslaagd. Ben je benieuwd naar wat ik kocht? Bekijk dan deze foto shoplog! 

001

Samen met mijn ‘aanplakzusje’ Melanie vertrokken we al vroeg vanuit Zeist. Melanie mocht in de plaats van Joyce meekomen. Nog bedankt Joyce! Bang om in de file te komen staan, kwam Melanie mij om 7 uur al ophalen. Met als resultaat dat we om 8 uur al langs de nog gesloten Primark liepen. We besloten bij de Mc Donalds een ontbijtje te nuttigen en vermaakten ons daar een uurtje.

002

Om half 10 gingen de deuren open voor de bloggers en de pers. Als een van de eersten liepen we naar binnen en keken stiekem alvast rond in de grote Primark. Dit filiaal telt 3 verdiepingen en is maar liefst 5296 m² groot.

003

We begonnen met een ontbijtje. Deze is altijd zo lekker! Er liggen heerlijke belegde broodjes, wraps, croissants en natuurlijk lekker wat te drinken. Na het ontbijt gingen we shoppen. De rondleiding hoeft van mij niet meer zo, dus deze sloegen we over. Op de begane grond hangt alle kleding voor vrouwen. Achterin is ook een sportafdeling. Op de eerste verdieping vindt je de schoenen en de baby- en kinderkleding. En op de tweede verdieping vindt je de mannenkleding en de home afdeling. We gingen kris-kras de winkel door en onze shopping bags vulden zich meer en meer.

Toen om 11 uur de deuren open gingen voor alle andere mensen, liepen we gelijk door naar de kassa. En ik liep met 2 volle tassen weer naar buiten. Een kleine greep uit alles wat ik kocht vindt je hieronder op de foto’s.

004

Dit is zo’n lekkere pyjamabroek. Deze zit lekker los en is foeilelijk met de rendierkoppen erop haha.

005

Ook kocht ik deze spijkerblouse. Ik was al een tijdje op zoek naar zoiets en had ze de vorige keer al in Rotterdam zien hangen. Maar deze keer besloot ik ‘m toch echt mee te nemen. En hij zit heerlijk! En staat zo leuk op een spijkerbroek.

006

Deze foeilelijke maillot kon ik ook niet laten liggen haha. Luuk heeft hetzelfde printje als trui, dus we kunnen lekker matchen! Staat toch grappig onder een effen zwarte jurk denk ik.

007

Mijn jurk voor de Kerstdagen. De mouwen schijnen door en de voorkant is van kant. Maar niet doorschijnend door de onderjurk. Met een riem erop maak je het helemaal af. Ik vond hem zo leuk! En kon de jurk voor die € 16,- niet laten hangen. Misschien trek ik de vossen maillot er wel onder aan haha.

008

Vorige maand in Rotterdam kochten Marije en Joyce deze lelijke kerstlegging al. En ik vond ze te lelijk om mee te nemen. Maar die jaloersmakende foto’s op Instagram elke keer als ze de legging aan hadden, zorgden ervoor dat ik overstag ging. En inderdaad. Hij zit heerlijk! Is lekker dik en dus lekker warm. Had ik ‘m vorige maand maar gekocht. Nu duurt het niet lang meer tot hij achterin de kast moet om er volgend jaar pas weer uit te komen.

009

En tot slot kocht ik deze fijne (sport)broek. Het is een soort joggingbroek, maar ook prima normaal te dragen. Hier woon ik zo onderhand in de afgelopen dagen. Ik vind het gewoon jammer dat hij gewassen moet worden. Dat zegt genoeg toch?

Natuurlijk kocht ik ook wat voor de mannen in huis. Maar Luuk’s outfit komt van de week online.

De Primark in Den Haag is een fijne winkel. Ruim opgezet en op een centrale plek midden in het centrum van Den Haag. Het is op loopafstand van Centraal Station. Dus ik zou zeker eens een kijkje nemen als je in de buurt bent!

Hou jij ook zo van die foute kleding? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Gelezen: Lieve Juul
Next Even stil

7 thoughts on “Primark Den Haag + foto shoplog

  1. Leuke kleding! Met kerst moet je wel toch? Wij hebben eerste kerst pyjama dag dus dan is er niks lekkerders dan in foute kleding bankhangen

  2. Haha, stiekem houd ik er wel van ja! Ik ben fan van mijn pyjamabroek met snorren. Maar ik houd het meestal wel binnenshuis hoor, behalve met Carnaval 😉 Leuk je daar weer even gezien te hebben, maar jammer dat we elkaar zijn misgelopen naderhand!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Luxe schoolverzuim: vervroegd met vakantie…

12 juli 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten