Review: Boho sloffen

Een tijdje geleden werd ik door iemand op Instagram getipt bij een foto van Boho-sloff. Ik kwam in contact met eigenaresse Nathalie en van haar kreeg ik een paar Boho sloffen voor Luuk thuisgestuurd. Ik was erg benieuwd naar deze sloffen en vertel jullie graag wat ik ervan vind. 

De Boho sloffen worden handgemaakt van echt leer en schapenwol. Ze zien er heerlijk warm uit en dat zijn ze ook. Maar in de zomer kunnen ze ook goed gedragen worden. Schapenwol zorgt namelijk voor een soort natuurlijke airco. Ze zijn sowieso niet saai om te zien. De vrolijke draadjes bovenop de sloffen zorgen voor een kleurrijk geheel. En doordat ze handgemaakt zijn is ieder paar uniek.

Ik vind de sloffen erg leuk om te zien. Het doet me een beetje denken aan de Ibiza stijl die je tegenwoordig veel ziet. En hoewel de slofjes er warm uitzien, krijg ik er ook een soort zomers gevoel van. Heerlijk!

ibiza-sloffen

Voor Luuk zijn de sloffen helaas nog te groot. Ze waren een stuk groter dan ik dacht. Maar dat geeft niet. Hij groeit er natuurlijk vanzelf in! Maar daardoor ontbreekt er een foto van de slofjes aan zijn voeten. Hij schopt ze gelijk uit. Wat overigens niets met de sloffen te maken heeft, want dat doet hij met alles wat te groot is en om zijn voeten geschoven wordt.

De onderkant van de sloffen is wel erg hard. Daarmee bedoel ik de buitenkant van de zolen. Het grijze op bovenstaande foto’s. Maar er is me verzekerd dat kinderen er ook heel goed op kunnen lopen. De binnenkant van de slofjes weer erg zacht door de wol waarmee het gevoerd is.

In eerste instantie dacht ik dat de prijzen van deze handgemaakte sloffen behoorlijk hoog zouden zijn. Maar dat valt heel erg mee. Sterker nog, ik vind ze heel goed betaalbaar! Boho-Sloff maakt trouwens niet alleen maar sloffen voor kinderen. Ook voor volwassen vrouwen en mannen wordt allerlei moois gemaakt. Zo vind ik de leren slippers echt heel erg gaaf.

Bekijk het hele assortiment op de website van Boho-Sloff.

5 gedachten over “Review: Boho sloffen”

  1. Hey wij hebben deze ook voor ons zoontje van ruim 1,5 jaar! Hij loopt er heerlijk op! Ook lekker buiten in de tuin! Ze zijn makkelijk even aan en uit te doen en staan echt stoer bij een spijkerbroek. Ik vind ze ideaal!!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten