Rokjesdag – Mijn 3 favoriete rokjes

Het is rokjesdag! Schijnbaar draagt het grootste deel van de Nederlandse vrouwen op de eerste warme dag van het jaar een rokje. En dan natuurlijk met blote benen. Dus een panty of een legging eronder hoort dan niet. En hoewel ik vrijwel nooit rokjes draag, kan ik me er wel wat bij voorstellen om er vandaag wél een te dragen. Maar dan liever wel met bedekte benen, voordat ik iedereen op straat verblind met mijn lichtgevende melkwitte benen. 

Eigenlijk ben ik meer een jurkjesmens. Maar soms kan een rokje er ook nog wel mee door. Speciaal voor rokjesdag selecteerde ik 3 rokjes die zomaar in mijn kledingkast hadden kunnen liggen. Misschien koop ik 1 van de 3 zelfs nog wel!

Two-tone jacquard rok

Deze gave zwart-wit rok is van Esprit. En hij heet de two-toone jacquard rok. Ik zou de rok combineren met een effen wit t-shirt of een witte blouse. Een paar leuke sandalen of slippers eronder en je bent klaar om te gaan!

Sissy-Boy rok

Deze blauwe Sissy-Boy rok is te koop bij de Wehkamp. Een nette rok die je ook makkelijk naar kantoor aan zou kunnen. Ik hou wel van een simpele rok. Dat zorgt ervoor dat ik minder opval.

Klokkende scubarok

 

Deze leuke rok van de H&M vind ik echt heel erg gaaf. Ik krijg er gelijk een zomers gevoel van. Het is een vrij drukke print, maar niet storend. Leuk om te combineren met een wit of zwart shirt. En het voordeel vind ik ook dat de rok wat langer is. Hij komt namelijk tot net over de knie. Dat is dan weer handig voor mijn spekbenen!

Voor nu ga ik mijn kledingkast maar eens uitpluizen op jacht naar een vergeten rokje ergens ver achterin. En natuurlijk genieten van het mooie weer!

Doe jij mee aan rokjesdag vandaag? 

4 gedachten over “Rokjesdag – Mijn 3 favoriete rokjes”

  1. Ik vind de eerste van dit rijtje het leukst. Zelf ben ik sinds ik afgevallen ben ook wel van de rokjes. Ik heb voor het eerst in 15 jaar spijkerrokjes in de kast liggen met panty’s in allerlei kleuren, maar ik heb ook een zwart en een gestreept rokje. Wel een strakker model dan deze, en korter. Hey, mijn benen zijn in jaaaaaren niet zo ‘slank’ geweest dus ik laat ze lekker zien aan de wereld. Maar niet met blote benen, dat voelt niet fijn.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten