Sale Shoplog Zara, Hummbee en Olliewood

Wat ben ik toch gek op shoppen in de sale. Al helemaal nu ik fan ben geworden van bepaalde merken. Ik kocht een flinke stapel kleding voor Maik. Luuk heeft nog heel veel kleding liggen en heeft voorlopig niets nieuws meer nodig. Maar Maik daarentegen… Hij gaat langzaam richting maatje 68, tijd dus om wat toffe kledingstukken te scoren. Ik bestelde kleding bij de Zara, Hummbee en Olliewood en het is van Tumble ’n Dry, Name-it en Noppies. 

Kijk deze toffe muts nou. Nog te groot, dus eerder geschikt voor volgend jaar winter, maar we kunnen het alvast in huis hebben. De muts heeft oorflapjes en voelt heerlijk warm aan. Deze muts kocht ik bij Zara.

Een pijltjes longsleeve van Name-it.

Via een verkoopgroep op Facebook, kocht ik tijdens de zwangerschap al een schattig jasje van Noppies met teddyvoering in maat 62. Maar Maik gaat dat jasje niet heel lang meer passen vrees ik en het lijkt erop dat het nog wel even koud blijft. We hadden dus een grotere nodig. En dit is ‘m geworden. Ook weer van Noppies, met teddyvoering.

Twinning is winning! Uhm ja, ik kocht voor beide jongens eenzelfde shirtje bij de Zara. Het duurt vast niet lang meer tot Maik erin past en dan kan ik ze samen in hetzelfde shirtje op de foto zetten haha. Ik kijk er nu al naar uit. Overigens doe ik dat verder nooit hoor, dezelfde kleding bij ze aantrekken.

Alvast voor kerst dit jaar. Een Rudolph Rocks! shirt van Name-it voor Maik. Het was erg goedkoop en ik kon het echt niet laten liggen.

Jeej, een vossen boxpakje van Tumble ’n Dry. Deze vind ik zo ontzettend stoer. En ik ben voor Maik helemaal gek op vossen, aangezien het ook op zijn geboortekaartje stond.

Een stoere joggingbroek van Tumble ’n Dry. Een joggingbroek, die je ook makkelijk bij nette gelegenheden aan kunt. Een fijne broek om flink in te oefenen met omrollen, waar Maik al druk mee bezig is.

Dit is wel echt mijn favoriete item in deze shoplog. Een geweldig vest van Tumble ’n Dry. En het is eventueel ook te dragen als jasje op minder koude dagen. Ideaal dus voor de komende periode.

Weer zo’n leuke longsleeve van Tumble ’n Dry. Ik ben echt gek op dit merk. Tumble heeft echt hele fijne en stoere basics die totaal niet saai zijn.

Nog meer vosjes. Deze keer op een leuke colsjaal van de Zara. Fijn om te dragen bij kouder weer. Luuk en Maik hebben het net als ik al snel warm in een winterjas en een dikke wollen sjaal is voor ons alledrie niet echt weggelegd. Dit soort sjaals zijn wel erg fijn. Ook ideaal om tandjeskwijl in op te vangen.

Kijk, daar is het vosje weer! Deze keer op een witte longsleeve. Leuk te combineren met het Tumble broekje en het grijze vest.

Een joggingbroek van de Zara. Ik trek bij een baby nu eenmaal niet gauw een jeans aan, dit soort broekjes vind ik veel fijner aangezien ze nog veel op bed, in de box en op de vloer liggen te spelen.

En tot slot deze twee leggings van de Zara. Ze zijn allebei voor Maik maar in twee verschillende maten. Maat 68 en 74. Ik vond ‘m zo leuk, dat ik dacht, die wil ik ook alvast in een grotere maat! Een leuk gekleurd shirt erop en klaar is de outfit.

Video shoplog

Ik maakte voor het eerst in lange tijd ook weer eens een video waarin de kledingstukken laat zien. Ik ben van plan de komende tijd vaker een video op te nemen, maar wel altijd aangevuld met een gewone blog. Zo kunnen de mensen die video’s niet leuk vinden, alsnog zien waar ik het over heb.

Als je het wel leuk vindt vaker video’s te kijken, kun je je natuurlijk abonneren op mijn YouTube kanaal.

Heb jij ook geshopt deze sale periode? 

6 gedachten over “Sale Shoplog Zara, Hummbee en Olliewood”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten